-
Αρχική > Τοπικά νέα > Η επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με το έργο του φράγματος του Νεστορίου βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές της  βουλευτή Καστοριάς

Η επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με το έργο του φράγματος του Νεστορίου βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές της  βουλευτή Καστοριάς

👏 Ακόμη μία ρύθμιση, η τρίτη κατά σειρά, που επιλύει ένα σημαντικό ζήτημα για την Καστοριά.
✅ Σε συγκεκριμένο άρθρο του Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ενέργειας, ρυθμίζεται το ζήτημα της άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο έργο του φράγματος Νεστορίου.
💯 Η σχετική ρύθμιση είναι αποτέλεσμα μιας σειράς συντονισμένων ενεργειών μου και συναντήσεων εργασίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη Theodoros Skylakakis και με την αρμόδια Υφυπουργό Αλεξάνδρα Σδούκου Alexandra Sdoukou, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη Γιώργος Αμανατίδης.
💪 Η επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με το έργο του φράγματος του Νεστορίου βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές μου ως βουλευτή Καστοριάς, καθώς συμβάλλουν καθοριστικά στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μου.
👉 Η πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Ν.Δ. έχει επίκεντρο τον πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό, στον οποίο η ακριτική μας Καστοριά έχει το δικό της διακριτό ρόλο και μερίδιο, με μοναδικό κριτήριο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, των συμπολιτών μου.
Top
Enable Notifications OK No thanks