Θα σας τρέχουν τα σάλια μόλις το δοκιμάσετε!
Θέλετε να δοκιμάσετε ένα τέλειο και δροσιστικό γλυκό ψυγείου με καρύδα και σαβαγιάρ;
Τότε, μη χάνετε χρόνο και φορέστε αμέσως τη μαγειρική ποδιά σας για να ετοιμάσετε αυτήν την παρακάτω συνταγή!
Είναι εύκολη, γρήγορη και η τα καλοκαιρινά της αρώματα θα σας εντυπωσιάσουν.
Υλικά
- 2 πακέτα σαβαγιάρ
- 1 κρέμα μιλφέιγ
- 1 κουτάκι μόρφατ
- 2 φλιτζανάκια του καφέ ζάχαρη άχνη
- 1 λίτρο φρέσκο γάλα
- 1 κούπα ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
- Σε ένα τετράγωνο τάπερ βρέχουμε μία στρώση σαβαγιάρ με φρέσκο γάλα.
- Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα μιλφέιγ ζαχαροπλαστικής με 600 ml φρέσκο γάλα και ρίχνουμε μέσα στην κρέμα την μισή κούπα από το ινδοκάρυδο.
- Ανακατεύουμε και στρώνουμε την κρέμα πάνω από τα βρεγμένα σαβαγιάρ.
- Βρέχουμε ακόμη μία στρώση σαβαγιάρ με φρέσκο γάλα.
- Χτυπάμε στο μίξερ παγωμένο το μόρφατ μαζί με την ζάχαρη άχνη σε δυνατή ταχύτητα σε σαντιγί. Σ
- τρώνουμε την σαντιγί πάνω από τα σαβαγιάρ και από πάνω στρώνουμε το υπόλοιπο ινδοκάρυδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πυρέξ.
Πηγή: daddy-cool.gr