-
Αρχική > Διεθνή > Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον που ανατρίχιασε τον κόσμο: Η κρυμμένη αλήθεια που διώχνει την Πριγκίπισσα και τον Ουίλιαμ από το θρόνο βγαίνει στο φως

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον που ανατρίχιασε τον κόσμο: Η κρυμμένη αλήθεια που διώχνει την Πριγκίπισσα και τον Ουίλιαμ από το θρόνο βγαίνει στο φως

Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει περάσει κάτι λίγο παραπάνω από ένας μήνας από τότε, που η Κέιτ Μίντλετον σταματούσε κάθε φήμη για την υγεία της, με άπαντες να έχουν οργιάσει για το τι συνέβαινε με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ενημερώνοντας τον κόσμο, ότι έπασχε από καρκίνο, και ανατριχιάζοντας με όσα ανέφερε για την νέα της περιπέτεια.

Το περίεργο φαινόμενο με το βρετανικό Τύπο και η εξήγηση

Τα πράγματα, όμως, έχουν αρχίσει έκτοτε να γίνονται… λίγο παράξενα. Σύμφωνα με τον Τύπο εκτός Βρετανίας, είναι περίεργο το γεγονός, ότι κανείς δεν έχει διεκδικήσει εντός της χώρας με ιδιαίτερο ζήλο νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον, όπως και το γεγονός, ότι δεν υπάρχει φωτογραφία της με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ από τις 18 Μαρτίου κι έπειτα.

Ο Τύπος στη Βρετανία συνηθίζει να «κυνηγά» τέτοιες υποθέσεις και να μη σταματά ουσιαστικά πουθενά, με τη στάση του να προκαλεί εντύπωση. Κάπως έτσι, δημιουργούνται απορίες για το τι συμβαίνει πραγματικά, με αναφορές να κάνουν λόγο για πιθανή συμφωνία ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια, τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους να αφήσουν ιδιαίτερα το πριγκιπικό ζευγάρι σε ησυχία, τη στιγμή που δίνουν αυτή τη μεγάλη μάχη.

Αυτός είναι κι ένας βασικός λόγος, που πολλά βλέμματα έχουν στραφεί προς άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με ενδιαφέρον τέτοιο, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται και η δυνατότητα στους διαδόχους του θρόνου να διαλέξουν εκείνοι το πότε θα εμφανιστούν, ώστε να ενημερώσουν με κάτι νεότερο.

 Athensmagazine.gr:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks