Το ιδανικό φινάλε για την ημέρα του Πάσχα προτείνει η σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης. Το παρακάτω γιαουρτογλυκό είναι ό,τι πρέπει.
Συνταγή για γιαουρτογλυκό με μπισκότα και φράουλες
Υλικά
- 200 γρ. μπισκότα ό,τι θέλετε
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 200 γρ. γιαούρτι
- 1 φακελάκι ζελέ φράουλας χωρίς ζάχαρη
- φρέσκες φράουλες για το γαρνίρισμα
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση
Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:
Απίστευτο γλυκό ψυγείου με τρία μόνο υλικά
Φοβερό γλυκό ψυγείου με πορτοκάλι που δε προσθέτει ούτε γραμμάριο