-
Αρχική > Διεθνή > Φρίκη στο Μεξικό: Εφιάλτης σε γάμο – Δηλητηριάστηκαν 80 καλεσμένοι (video)

Φρίκη στο Μεξικό: Εφιάλτης σε γάμο – Δηλητηριάστηκαν 80 καλεσμένοι (video)

Να πας σε γάμο και να δεις καλό σου λένε μετά

Σοκ στο Μεξικό: Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Κουερναβάκα, καθώς 80 καλεσμένοι σε γάμο βρέθηκαν δηλητηριασμένοι και κατέληξαν σε νοσοκομείο!

Γιατί έπαθαν δηλητηρίαση;

Η αιτία δηλητηρίασης ήταν ότι τα πιάτα που έφαγαν στην δεξίωση που ακολούθησε το μυστήριο του γάμου δεν ήταν και τα πιο… καλά με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Daily Mail, μια καλεσμένη που έφτασε αργότερα στην δεξίωση είπε ότι τα πρώτα πιάτα σερβιρίστηκαν περίπου στις 6 το απόγευμα και δύο ώρες αργότερα κάποιοι παρευρισκόμενοι ένιωσαν αδιαθεσία. Η ίδια, όπως είπε, δεν έδωσε σημασία και ζήτησε να της φέρουν το γεύμα.

Η γυναίκα είπε πως κατανάλωσε ως ορεκτικό ένα πιάτο με άγρια μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί, ενώ η δεύτερη επιλογή ήταν καρπάτσιο παντζαριού με μάνγκο. Το κυρίως πιάτο ήταν στήθος κοτόπουλου με σπανάκι, πουρέ γλυκοπατάτας και σπαράγγια για τις γυναίκες και μοσχάρι με σάλτσα ουίσκι για τους άντρες. Το επιδόρπιο είχε επιλογή ανάμεσα σε γλυκό με μήλο και παγωτό, καθώς και τσίζκεϊκ με καρύδια.

Η γυναίκα υπέστη βακτηριακή λοίμωξη και δήλωσε πως δεν της άφησε καλή αίσθηση το πιάτο με τα μανιτάρια.

Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον χώρο της δεξίωσης να κατακλύζεται από ασθενοφόρα ενώ οι υπάλληλοι του χώρου δεξίωσης παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε καλεσμένους οι οποίοι ένιωσαν μεταξύ άλλων, ναυτία, διάρροια και έντονο στομαχόπονο.

Ευτυχώς, όπως και η καλεσμένη που μίλησε, οι περισσότεροι καλεσμένοι πήραν εξιτήριο μετά από 4-5 ώρες αφού είχαν λάβει τα κατάλληλα φάρμακα.

Athensmagazine.gr:

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks