-
Αρχική > Διεθνή > «Είμαι μια μητέρα που θήλαζα τον άνδρα μου» – Τώρα θέλουν και τέταρτο παιδί για να το κάνουν ξανά

«Είμαι μια μητέρα που θήλαζα τον άνδρα μου» – Τώρα θέλουν και τέταρτο παιδί για να το κάνουν ξανά

Μια γυναίκα από την Φλόριντα δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον σύζυγό της θηλάζοντάς τον. Μάλιστα σκέφτηκαν να κάνουν και τέταρτο παιδί μόνο και μόνο για να συνεχιστεί αυτή η συνήθεια. Όταν η Ρέιτσελ Μπέιλι, 31 ετών, σταμάτησε τον θηλασμό του μικρότερου γιου της, σταμάτησε και να παράγει μητρικό γάλα. Έτσι, κόπηκε αυτόματα και ο περίεργος δεσμός με τον Αλεξάντερ, τον 30χρονο σύζυγό της.

«Θήλαζα και τον γιο μου και τον σύζυγό μου και τότε μια μέρα ο γιος μου δεν ενδιαφερόταν πλέον καθόλου για το μητρικό μου γάλα», είπε η Ρέιτσελ Μπέιλι, 31 ετών στο Caters News. «Συνέχισα να ταΐζω τον Αλεξάντερ για περίπου δύο εβδομάδες, αλλά ήταν σαν το σώμα μου να ήξερε ότι ο γιος μου δεν χρειαζόταν πλέον το γάλα και εξαφανίστηκε τελείως».

«Συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν μια δραστική ενέργεια και απαιτούσε πολλή δουλειά, οπότε αρχίσαμε να ψάχνουμε για άλλους τρόπους να δεθούμε ως ζευγάρι», παραδέχτηκε η Ρέιτσελ.

Το ζευγάρι τώρα ξυπνάει κάθε μέρα στις 5 το πρωί για να διαλογιστεί και να περάσει χρόνο μαζί πριν ξεκινήσει η μέρα.

«Σηκωνόμαστε κάθε πρωί στις 5 π.μ. πριν ξεκινήσει η τρέλα της ημέρας και απολαμβάνουμε την ηρεμία του πρωινού. Συζητάμε, διαλογιζόμαστε και απλά αναπνέουμε», είπε η Ρέιτσελ. «Ξεκινήσαμε επίσης κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες μαζί, κάτι που ήταν ένας νέος διασκεδαστικός τρόπος για να δημιουργήσουμε δεσμό.»

«Μου ζητάνε να τους θηλάσω»

Από τότε που η Ρέιτσελ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι θηλάζει τον άντρα της αφού θηλάσει το μωρό της, έχει δεχθεί περίεργα αιτήματα.

«Μέχρι και σήμερα, άνθρωποι με ρωτάνε κάθε μέρα αν μπορούν να αγοράσουν το γάλα μου. Υπάρχουν ακόμα και άτομα που με ρωτάνε αν μπορούν να με συναντήσουν για να τους θηλάσω κι εγώ», είπε.

«Είχαμε πολλά αιτήματα από ανθρώπους που μας ζητούσαν να φτιάξουμε βίντεο με εμένα να θηλάζω τον άνδρα μου, αλλά δεν το σκεφτήκαμε ποτέ, αν και είμαι σίγουρη ότι τα χρήματα θα ήταν καλά.»

Όμως, η Ρέιτσελ επιμένει ότι ο θηλασμός «δεν ήταν ποτέ κάτι σεξουαλικό» για εκείνη και τον άνδρα της – το έκαναν επειδή ήταν ένας «απίστευτος τρόπος να δημιουργήσουν δεσμό και να μοιραστούν κάτι ξεχωριστό ως ζευγάρι».

Το ζευγάρι δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια και τρολάρισμα στο διαδίκτυο, αλλά δεν τα αφήνουν να τους επηρεάσει. Έχουν δεχθεί πολύ μίσος online, αλλά ποτέ από κοντά.

«Όταν οι άνθρωποι μας βλέπουν από κοντά, συνήθως είναι πολύ ευγενικοί και το καταλαβαίνουν, που είναι το πιο σημαντικό», είπε η Ρέιτσελ.

«Μας λείπει πραγματικά η περίοδος του θηλασμού που μοιραστήκαμε, αλλά βρήκαμε νέους τρόπους να συνδεθούμε»

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks