σαν να αποθυμησα…την γεύση…και τα αρώματα !!! του μαμαδιστικου χαλβά !!! η νοστιμιά του μοναδική… έκανα μισή δόση…το μέτρο είναι το ίδιο για τα υλικά…1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό μισή κούπα ελαιόλαδο μισή κούπα καρύδια χοντροκομμενα …σιρόπι: 1 1/2 κούπα ζάχαρη έβαλα καστανή…2 κούπες νερό 1βανιλια ξύσμα από 1πορτοκαλι 2 ξυλάκια κανέλας… μόλις αρχίζει να βράζει…το αποσύρω…σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτω το σιμιγδάλι και τα καρύδια με ξύλινη κουτάλα ανακατεύω το σιμιγδάλι μέχρι να χρυσώσει…έχω ετοιμάσει το σιρόπι το ρίχνω πολύ προσεκτικά στο σιμιγδάλι ανακατεύω προσεκτικά μέχρι να απορροφηθεί και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα…είναι έτοιμο σερβίρω με κανέλα… εμένα μου αρέσει με μέλι και κανέλα…διάχυτη η μυρωδιά της κανέλας και του πορτοκαλιού…καλό βραδάκι ομάδα μου…