-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συντριπτική η νίκη του Μιχάλη Γκοσλιόπουλου στις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. (δείτε Καστοριά)

Συντριπτική η νίκη του Μιχάλη Γκοσλιόπουλου στις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. (δείτε Καστοριά)

. Οι διπλωματούχοι μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ συμμετείχαν  στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου, τοπικά και κεντρικά.
Συντριπτική  ήταν η νίκη του Μιχάλη Γκοσλιόπουλου   καθώς η δημοκρατική συμπαράταξη  μηχανικών που συμμετείχε ο ίδιος  άγγιξε το ρεκόρ ποσοστών 47,  65 %    (ΔΗ . ΣΥ. Μ ) είναι το υψηλότερο ποσοστό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Ελλάδα.
Αξίζει να αναφερθεί οτι ο κ . Γκοσλιόπουλος  εκλέχθηκε και  στην Κεντρική Αντιπροσωπεία Ελλάδος
Εν κατακλείδι, περίπου 120.000 μηχανικοί επέλεξαν χθες τους εκπροσώπους τους ανάμεσα σε περισσότερους από 2.200 υποψηφίους για όλα τα όργανα εκπροσώπησης του ΤΕΕ, ενω στις κάλπες έχουν  προσέλθει μηχανικοί, μέλη της κυβέρνησης, γενικοί γραμματείς υπουργείων, επικεφαλής και στελέχη δημοσίων φορέων, υψηλόβαθμα στελέχη τεχνικών, μελετητικών και άλλων εταιρειών του κλάδου, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, νέοι και παλιοί ψηφοφόροι.
Το αυξημένο ενδιαφέρον των μηχανικών δείχνει τη σημασία που έχουν αυτές οι εκλογές για  την Ελλάδα του Αύριο,, στηρίζοντας στην πράξη την κοινωνία και την Πολιτεία.
θεοδώρα Κωτσοπούλου
Περσότερα σε λίγο
Top
Enable Notifications OK No thanks