-
Αρχική > Ελλάδα > Έδωσε τελεσίγραφο στον σύζυγό της επειδή δεν έχει πει εδώ και 3 χρόνια στους γονείς του ότι έχει παντρευτεί – «Ή τους μιλάς, ή χωρίζουμε»

Έδωσε τελεσίγραφο στον σύζυγό της επειδή δεν έχει πει εδώ και 3 χρόνια στους γονείς του ότι έχει παντρευτεί – «Ή τους μιλάς, ή χωρίζουμε»

Η 22χρονη γυναίκα και ο επίσης 22χρονος άνδρας της, είναι παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια. Όπως λέει, ο λόγος που παντρεύτηκαν νωρίς είναι επειδή ήταν και οι δύο «νέοι και άμυαλοι» και, επειδή ήθελαν να ακολουθήσουν στρατιωτική καριέρα και να εγκαταλείψουν την μικρή πόλη τους.

Παντρεύτηκαν χωρίς τη συμφωνία των γονέων τους και, στην αρχή κρατούσαν κρυφό τον γάμο τους, αλλά ήλπιζαν ότι θα αποκομίσουν οφέλη, ως έγγαμοι, από τον στρατό. Στη συνέχεια, η γυναίκα ο άνδρας της, είπαν να δουν πως θα πάει η σχέση τους, με σκοπό κάποια στιγμή, να κοινοποιήσουν τον γάμο τους.

Τα πράγματα όμως, πήραν διαφορετική τροπή. Το ζευγάρι δεν κατατάχθηκε στον στρατό και έτσι, λίγους μήνες μετά, η γυναίκα είπε στους γονείς της ότι έχει παντρευτεί. Ο άνδρας της, από την άλλη, δεν έχει πει ακόμα τίποτα στους γονείς του και εκείνη εξακολουθεί να τον ρωτάει πότε επιτέλους θα τους ενημερώσει ότι είναι παντρεμένος.

Όπως είναι λογικό, ο άνδρας της δεν είχε πολύ καλή σχέση με τους γονείς του την περίοδο που παντρεύτηκαν και έτσι δεν τους είπε τα νέα. Τώρα πλέον εκείνη δεν αντέχει να το κρατάει μυστικό και για τον λόγο αυτό, του έδωσε «τελεσίγραφο».

Συγκεκριμένα, πρόσφατα του είπε ότι είτε θα πει στους γονείς του ότι είναι πλέον παντρεμένος, είτε θα χωρίσουν. «Δεν νιώθω άνετα με το ότι δεν γνωρίζουν, ειλικρινά θεωρώ ότι είναι ανώριμος για γάμο αν δεν έχει τα κότσια να το πει στους γονείς του», εξηγεί.

Το τελεσίγραφο που έδωσε και η αντίδρασή του

«Είπε ότι φοβάται μην τους πληγώσει, αλλά του απάντησα ότι έτσι καταλήγει να πληγώνει εμένα», αναφέρει η γυναίκα.

Ακόμη, την κατηγόρησε ότι τον πιέζει να μιλήσει στους γονείς του ενώ ακόμα δεν αισθάνεται έτοιμος. «Η ανωριμότητά του, με έχει κουράσει και έχω φτάσει να αμφιβάλλω γενικά για τη σχέση μας», εξηγεί η γυναίκα.

«Όσο και αν τον αγαπώ δεν μπορώ να παραβλέψω αυτά τα βασικά προβλήματα. Είμαι πολύ νέα και ξέρω ότι αν χωρίσω όσο είναι νωρίς, δεν θα καταστρέψω τη ζωή μου».

Θέλει να φύγει αλλά έχει αμφιβολίες

Ακόμη χειρότερα, οι γονείς της ξέρουν ότι οι γονείς του άνδρα δεν γνωρίζουν για τον γάμο και συμφωνούν ότι είναι μεγάλο πρόβλημα. Έχουν επιχειρήσει να του μιλήσουν και εκείνοι. Τώρα, ο μόνος λόγος που δεν τον έχει αφήσει, είναι επειδή οι γονείς της ζουν στην άλλη μεριά της χώρας και επειδή έχουν κατοικίδια τα οποία φροντίζουν μαζί.

«Το ξέρει όμως ότι, έτσι και δεν τους μιλήσει μέχρι την Κυριακή, θα φύγω στ’ αλήθεια», εξηγεί η γυναίκα.

Παρά τα συναισθήματά της όμως, εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες για το αν η απειλή του διαζυγίου είναι ο καλύτερος τρόπος να χειριστεί την κατάσταση.

Έχει δίκιο που είναι θυμωμένη με τη στάση του άνδρα της; Πώς θα νιώθατε αν ο άνδρας σας κρατούσε τον γάμο σας μυστικό από τους γονείς του για τρία χρόνια;

 

ΕΝΙΚΟΣ

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks