-
Αρχική > Τοπικά νέα > Έρχεται, ο ημιμαραθώνιος «Παύλος Μελάς»

Έρχεται, ο ημιμαραθώνιος «Παύλος Μελάς»

Θέλω να σας ενημερώσω πως σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς, έχω αναλάβει τη Διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου «Παύλος Μελάς» στην Παραλίμνια περιοχή της Πόλης στις 13/10/2024. Παράλληλα θα διοργανωθεί αγώνας 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων.

Η Διαδρομή του Ημιμαραθωνίου είναι όλη στην παραλίμνια Ζώνη, μέσα στο Πράσινο και – κυριολεκτικά – πάνω στο Νερό! Αυτήν την περίοδο πέφτει καινούρια – άψογη άσφαλτος η οποία καταλαμβάνει σχεδόν το 90% της διαδρομής (σε ελάχιστα σημεία δεν υπάρχει νέα άσφαλτος) και σε συνδυασμό με την απόλυτα επίπεδη διαδρομή (σχεδόν μηδενικά υψομετρικά) στοχεύουμε να δημιουργήσουμε έναν από τους πιο γρήγορους Ημιμαραθωνίους στην Ελλάδα, που προσφέρεται για υψηλές επιδόσεις.

 

Επιλέξαμε την ημερομηνία, ακριβώς 4 Εβδομάδες πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο για να δώσουμε τη δυνατότητα στους δρομείς να κάνουν ένα δυνατό Τεστ ενόψει του μεγάλου ραντεβού του Φθινοπώρου.

 

Οι περισσότεροι με ξέρετε ως αθλητή αλλά ίσως να γνωρίζετε πως ειμαι και διοργανωτής Αγώνων ή Τεχνικός Διευθυντής με μια πολύ έμπειρη ομάδα συνεργατών γύρω μου.

 

Απάντησα θετικά στην πρόταση του Δήμου και ανέλαβα την Καστοριά γιατί ενθουσιάστηκα με τη διαδρομή και το πρώτο πράγμα που ζήτησα ήταν να δώσουμε στους Αθλητές έναν άρτιο αγώνα, με περιορισμό στις συμμετοχές (300 αθλητές ανώτατο όριο εγγραφών) ώστε να μπορέσουμε να τους εξυπηρετήσουμε άψογα.

 

Οι Εγγραφές θα ανοίξουν στις 3 Ιουνίου, ημερομηνία που θα δημοσιευτεί και η αναλυτική προκήρυξη του Αγώνα. Το όριο συμμετοχών θα είναι 300 αθλητές στον Ημιμαραθώνιο και 500 στα 5 χλμ.

Κωνσταντίνος Χουβαρδάς

 

Top
Enable Notifications OK No thanks