-
Αρχική > Τοπικά νέα > Κλιμάκιο της ΝΔ έρχεται, Καστοριά

Κλιμάκιο της ΝΔ έρχεται, Καστοριά

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας που αποτελείται από τον Βουλευτή Πέλλας κ. Λάκη Βασιλειάδη και τη Βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κα. Μαρία Αντωνίου.

Το κλιμάκιο θα μεταβεί στις 09:00 π.μ. στο Άργος Ορεστικό. Εκεί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Πάνο Κεπαπτσόγλου και θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού.

Στις 12:00 θα επισκεφθεί τα χωριά Διποταμία και Οινόη, όπου θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της ακριτικής και παραμεθόριου περιοχής. Στις 12:45 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Νεστορίου κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο, για να ακολουθήσει στις 13:30 με τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη.

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλο και στις 14:30 με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νίκο Έξαρχο.

Στις 15:00, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο και στις 15:30 τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Χαράλαμπο Καραταγλίδη, ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη με επαγγελματικά σωματεία.

Τέλος, στις 16:30 θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Άκη Τσούκα, αλλά και σύσκεψη φορέων γούνας, ενώ στις 17:30 τα μέλη του κλιμακίου θα επισκεφθούν το χωριό Γέρμας, όπου θα συναντηθούν με κατοίκους.

Top
Enable Notifications OK No thanks