υλικά 250 γραμ βούτυρο αγελαδινό ,2 αυγά ,1 κουπα ζάχαρη,100 γραμ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΟΥ (όχι σιμιγδάλι ) ,500 γραμ αλεύρι (εγώ έβαλα τύπου 550 ) 1 σακουλάκι μπεκεν ,λίγη ΒΑΝΙΛΙΑ ,μαχλέπι ,σκόνη μαστίχα Χίου (ελάχιστη )Γίνεται μια ζύμη μαλακια όχι σφιχτή Την τοποθέτησα στο ψυγείο για 2 ώρες κ μετά έπλασα τα κουλουράκια τα μπισκοτα τα έβγαλα με κορνε την πολύ φαρδιά μύτη αστεράκι ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Maria Samara