-
Αρχική > Διεθνή > Στο φως η αλήθεια για την Κέιτ Μίντλετον: «Υπό άκρα μυστικότητα η πριγκίπισσα…» – Η αγωνία του Παλατίου

Στο φως η αλήθεια για την Κέιτ Μίντλετον: «Υπό άκρα μυστικότητα η πριγκίπισσα…» – Η αγωνία του Παλατίου

Η Κέιτ Μίντλετον δίνει την σημαντικότερη μάχη της ζωής της εναντίον του καρκίνου. Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της είναι ελάχιστες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δε θα εμφανιστεί δημόσια το υπόλοιπο 2024. Έχει απομακρυνθεί από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στη θεραπεία και την ανάρρωσή της, καθώς και στην προστασία της νεαρής οικογένειάς της.

Η ίδια φέρεται να υποφέρει από κόπωση, ναυτία και άλλες παρενέργειες της προληπτικής χημειοθεραπείας. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να μη δείχνει τις ανησυχίες τις και να παρουσιάζεται δυνατή και θαρραλέα μπροστά στα παιδιά της.

Η πρώτη έξοδος της Κέιτ Μίντλετον μετά τις θεραπείες

 

Κειτ Μιντλετον

 

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ η Κέιτ Μίντλετον έχει αρχίσει να βγαίνει έξω από το σπίτι με την οικογένειά της.

Παράλληλα με τις θεραπείες της η Κέιτ κάνει κάποιες δημόσιες εξόδους με την οικογένειά της, αλλά υπό άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, το παλάτι ανησυχεί ιδιαίτερα για το θέμα της ιδιωτικότητας στις εξόδους της, καθώς δεν θέλουν να κυκλοφορήσει κάποια ακατάλληλη φωτογραφία της.

Εν τω μεταξύ, το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε ότι παρόλο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει κάνει ελάχιστες εξόδους, η ιιδιωτικότητα είναι σημαντική, καθώς χρειάζεται ακόμα χρόνο και χώρο για να ανακάμψουν οι δυνάμεεις της.

Δεκάδες χιλιάδες οι κάρτες για περαστικά στην Κέιτ

Την ίδια ώρα, το παλάτι δέχεται “δεκάδες χιλιάδες” κάρτες και δώρα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μάλιστα, είναι τέτοιος ο όγκος της αλληλογραφίας που το προσωπικό αγωνίζεται να ανταπεξέλθει καθώς θέλουν να απαντήσουν σε όλους.

Αν και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν το δικό τους ιδιωτικό γραφείο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όλες οι επιστολές προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εξετάζονται από το βασιλικό ταχυδρομείο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks