-
Αρχική > Ελλάδα > Μεγάλες χαρές για την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Παντρεύεται η κόρη του στην Αθήνα

Μεγάλες χαρές για την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Παντρεύεται η κόρη του στην Αθήνα

Υστερα από 4 χρόνια καθυστέρησης, θα φάνε κουφέτα!

Μπορεί να περίμενε τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τότε που το είχε αρχικά προγραμματίσει, αλλά επιτέλους έφτασε η ώρα για την Θεοδώρα, την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Η Θεοδώρα ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Μάθιου τον Νοέμβριο του 2018, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους μπροστά από τη διάσημη γέφυρα Tower Bridge στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί το 2020, αλλά αντιμετώπισε απροσδόκητες καθυστερήσεις λόγω της παγκόσμιας πανδημίας το κορονοϊου.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. “Σ ‘αγαπώ Matt”, έγραψε η Θεοδώρα, η οποία γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της αφού μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού.

Έγινε πιο γνωστή στις αμερικανικές οθόνες με τη συμμέτοχή στη δημοφιλή σαπουνόπερα The Bold and the Beautiful, υποδυόμενη την Alison Montgomery με το όνομα “Theodora Greece”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Θεοδώρα θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου του 2024.

Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄ με όλη τη μεγαλοπρέπεια όπως ακριβώς είχε συμβεί και στη γαμήλια τελετή του αδερφού της, Φιλίππου, με τη Νίνα Φλορ το 2021. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς έχουν ήδη αρχίσει.

Το παρόν στην τελετή θα δώσουν εστεμμένοι και γαλαζοαίματοι από Αγγλία, Ισπανία, Δανία, Ολλανδία κ.λπ.

Στον γάμο αναμένεται να δώσουν το παρόν όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Η ανάρτηση της για τον γάμο της με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που είχε κάνει την πρώτη φορά που το ανακοίνωωσε επίσημα:

Ολημερίς τον χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν

Αρχικά ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Μάιο του 2020 στο ελληνικό νησί των Σπετσών, αλλά το ξέσπασμα του COVID-19 διέκοψε τα σχέδιά τους.

Οι μεταγενέστερες προσπάθειες να παντρευτούν επίσης ματαιώθηκαν λόγω πανδημικών περιορισμών, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να αναβάλει ξανά τον γάμο του.

Σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τελετή στο Πόρτο Χέλι στις αρχές του καλοκαιριού του 2023, αλλά και πάλι ματαιώθηκε λόγω της επιδείνωσης της υγείας και του θανάτου του πατέρα της Θεοδώρας.

Ποια είναι η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θεοδώρα

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είναι 41 ετών και είναι η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας.

Η ίδια ασχολείται με την υποκριτική, και κάνει καριέρα με τον όνομα Θεοδώρα Γκρις (Theodora Greece). Στον λογαριασμό της στο instagram εμφανίζεται ως Princess Theodora, ενώ το επίσημο όνομά της είναι Theodora Greece.

Η 41χρονη σπούδασε Θεατρικές Τέχνες στο πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες όπου γνώρισε και τον σύντροφό της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

 Athensmagazine.gr:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks