-
Αρχική > Τοπικά νέα > Απατά την γυναίκα του με την καλύτερή της φίλη επειδή έχει πάρει πολλά κιλά – «Δεν νιώθω τύψεις, έχει γίνει λαίμαργη και γκρινιάρα»

Απατά την γυναίκα του με την καλύτερή της φίλη επειδή έχει πάρει πολλά κιλά – «Δεν νιώθω τύψεις, έχει γίνει λαίμαργη και γκρινιάρα»

Έντονη κριτική δέχτηκε ένας άνδρας, μετά την αποκάλυψή του ότι έχει αρχίσει να απατά τη γυναίκα του με την καλύτερή της φίλη επειδή….έχει πάρει βάρος. Ο άνδρας της ιστορίας παντρεύτηκε όταν ήταν σχεδόν 20 ετών, και έχει μετανιώσει που άφησε τη σχέση τους να φτάσει στο σημείο αυτό.

Όλες οι σχέσεις έχουν σκαμπανεβάσματα- αν όμως υπάρχει διάθεση επίλυσης των προβλημάτων, μακροπρόθεσμα η σχέση γίνεται περισσότερο δυνατή. Για τον συγκεκριμένο άνδρα όμως, η σχέση έχει λήξει, από τη στιγμή που η επί 15 χρόνια γυναίκα του, έχει πάρει πολλά περιττά κιλά.

Θέλοντας να πάρει εκδίκηση μάλιστα, την απατά με την καλύτερή της φίλη. Ενώ η ιδέα του διαζυγίου του φαίνεται καλή, ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να χωρίσει μέχρι ο τεσσάρων ετών γιος τους να μεγαλώσει λίγο ακόμη. Χαρακτηριστικά, έγραψε στο Reddit: «Δεν μπορώ να μην απατώ τη χοντρή, άχρηστη και άσχημη γυναίκα μου. Δεν

«Είναι αγνώριστη»

«Τα πρώτα επτά χρόνια, ήταν αρκετά καλά, με βοήθησε όσο σπούδαζα στην ιατρική, ενώ εγώ την βοηθούσα με τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων. Η γυναίκα μου πάχυνε πολύ, έχει γίνει αγνώριστη και πλέον δεν νιώθω καμία έλξη για εκείνη. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε ότι τα παραπανήσια κιλά είναι όμορφα. Αηδιαστικά είναι και επικίνδυνα για την υγεία. Όσοι μιλούν για «καμπύλες» και λένε για τον εαυτό τους ότι είναι όμορφοι με τα παραπανήσια κιλά, είναι σε άρνηση», αναφέρει.

Ο άνδρας της ιστορίας, συνέχισε να κακοχαρακτηρίζει τη γυναίκα του, κατηγορώντας την ότι «τρώει όσο δύο άνθρωποι», όταν βλέπει τηλεόραση. «Επίσης, έχει γίνει απίστευτα εγωίστρια, γκρινιάρα, λαίμαργη, ναρκισσίστρια και εντελώς παράλογη», προσθέτει.

Τα ψέματα που λέει στην γυναίκα του

«Αν δεν ήταν μία ανυπόφορη φώκια, δεν θα με πείραζε καθόλου το βάρος της. Αντίθετα, θα προσπαθούσαν να τη βοηθήσω να αδυνατίσει. Δεν έχω αφήσει ποτέ τον εαυτό μου, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και γοητευτικός».

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks