-
Αρχική > Διεθνή > Ξέρουμε ποια χώρα έχει τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο

Ξέρουμε ποια χώρα έχει τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο

Η επιστήμη μίλησε, μπορούμε εμείς να τη σεβαστούμε;

Η ομορφιά είναι σίγουρα υποκειμενική, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, όλων τα γούστα κάπου και κάποια στιγμή τέμνονται

Εν ολίγοις, όλοι έχουμε τα φετίχ και τις αδυναμίες μας, αν θέλουμε όμως να είμαστε ακριβοδίκαιοι, κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά, αλλά σύμφωνα με στατιστικές και μελέτες,  υπάρχουν ορισμένες χώρες που, σύμφωνα με διάφορες στατιστικές και κατατάξεις, ξεχωρίζουν για τις γυναίκες με ιδιαίτερα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα δείξει η έρευνα; Για όσους πιστεύουν ότι οι Ελληνίδες θα βρεθούν ψηλά δυστυχώς θα απογοητευτούν, καθώς δεν είναι καν στην πρώτη δεκάδα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμούμε τις συμπατριώτισσές μας.Πάντως για όσους έχουν ταξιδέψει πολύ στον κόσμο, γνωρίζουν καλά πως μερικές από τις χώρες που βρίσκονται στην κορυφή απλώς έχουν την πολυτέλεια να έχουν τόσο μεγάλο αριθμό γυναικών στο δείγμα, κάτι που τους επιτρέπει να έχουν μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.

ωτεινό παράδειγμα η Βραζιλία με 203 εκατομμύρια πληθυσμό, άρα τουλάχιστον 80 εκατομμύρια γυναίκες, και είναι πραγματικά άνιση μάχη να συγκριθεί με την Ελλάδα της οποίας οι γυναίκες ξεπερνούν μόλις τα 5 εκατομμύρια. Και για να έχετε και μια ιδέα παραπάνω, οι γυναίκες στη Βραζιλία δεν είναι όλες σαν την Αντριάνα Λίμα ή την Αλεσάντρα Αμπρόζιο, κατά κύριο λόγο θα απογοητευτείτε.

Anyway, ας ρίξουμε μια ματιά στην παρακάτω λίστα η οποία έχει προκύψει ύστερα από έρευνες και μελέτες:

  1. ΗΠΑ
    9. Ολλανδία
    8. Ρωσία
    7. Πακιστάν
    6. Ιταλία
    5. Βενεζουέλα
    4. Σερβία
    3.Σουηδία
    2. Βραζιλία
    1. Κολομβία

 

 

https://www.ratpack.gr/women/story/34636/xeroyme-poia-xora-exei-tis-oraioteres-gynaikes-ston-kosmo?utm_source=newsbomb.gr&utm_medium=BestOfNetwork

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks