-
Αρχική > kastoria365 > Ηλεία: Οργισμένη η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής – «Δεν θέλω να έχω τίποτα δικό του»

Ηλεία: Οργισμένη η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής – «Δεν θέλω να έχω τίποτα δικό του»

Οργισμένη είναι η σύζυγος του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης μικρής Βασιλικής από την Μυρτιά Ηλείας, η οποία σε νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ξεκαθαρίζει πως «δεν θέλω να έχω τίποτα δικό του» και προχώρησε στην διαγραφή όλων των φωτογραφιών που είχαν μαζί.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Η γυναίκα βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας με τον οποίο έχει ήδη 4 παιδιά, και περιμένει το πέμπτο, έχει καταδικαστεί για βιασμό 14χρονης αλλά και στέρησε με τόσο βίαιο τρόπο την ζωή της ίδιας της 11χρονης ανιψιάς του.

«Καλησπέρα σας θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα όλοι λένε γιατί διέγραψα της φωτογραφίες από το facebook. Δεν το έκανα γιατί δεν με ενδιαφέρει, εννοείται ότι με ενδιαφέρει, αλλά δεν θέλω τίποτα να έχω δικό του τίποτα. Όμως για αυτό το λόγο το έκανα ξέρω πολλοί θα με κρίνετε πολλή θα με βρίζετε. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια» αναφέρεται στην σχετική ανάρτησή της.

Τραγική ειρωνεία, η σύζυγος του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, και κουμπάρα της μητέρας του παιδιού, με την οποία είναι παιδικές φίλες, είχε κάνει ανάρτηση για την εξαφάνιση της 11χρονης Βασιλικής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες της. «Σας παρακαλούμε όποιος την έχει δει, να μας ειδοποιήσει με ένα μήνυμα» είχε γράψει σχετικά.

Λίγες ώρες αργότερα, η τραγική είδηση της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής πάγωσε το πανελλήνιο.

ανάρτηση Ηλεία

Το απόγευμα το «τελευταίο αντίο» στην 11χρονη Βασιλική

Οργή και θρήνος επικρατεί στην Ηλεία για την 11χρονη Βασιλική, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον θείο. Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στο άτυχο κορίτσι. Η κηδεία θα τελεστεί στις 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση δεν υπήρξε βιασμός, όμως δέχτηκε χτυπήματα με το κατσαβίδι σε σπλήνα, καρδιά και λαιμό.

Ο 37χρονος δράστης μετά την ομολογία του ότι σκότωσε την 11χρονη, φέρεται να υποστήριξε ότι της πρότεινε να συνερευθούν ερωτικά και το κορίτσι αρνήθηκε και αντέδρασε, ενώ είπε ότι θα τα αποκαλύψει όλα στους γονείς της.

«Πήρα το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο και αφού την έριξα στο έδαφος την χτύπησα με αυτό πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στον λαιμό. Την σκότωσα και το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο» είπε κυνικά ο 37χρονος.

Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομία, έσυρε το άψυχο σώμα της 11χρονης για 45 μέτρα μέχρι που το πέταξε δίπλα σε ένα αυλάκι στο Καταράχι Ηλείας, και στη συνέχεια το σκέπασε με ξερά χόρτα.

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία. Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks