-
Αρχική > Ελλάδα > Η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα :Θα είμαι παρούσα για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση του κυβερνητικού έργου προς όφελος της κοινωνίας».

Η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα :Θα είμαι παρούσα για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση του κυβερνητικού έργου προς όφελος της κοινωνίας».

Η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

 

«Η απόφαση του ανασχηματισμού και η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος είναι μία απόλυτα σεβαστή επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Αισθάνομαι την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω θερμά για την τιμή που μου έκανε πριν από έναν χρόνο να μου αναθέσει καθήκοντα Υφυπουργού στο νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Στον ένα χρόνο που παρήλθε από τότε μέχρι σήμερα, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και σε συνεργασία με την Υπουργό κα Σοφία Ζαχαράκη να οργανώσουμε ένα νέο Υπουργείο που ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν.

Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη, αλλά συνάμα γόνιμη προσπάθεια σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα και με τεράστια κοινωνικά ζητήματα να είναι ανοιχτά, να καταφέρουμε να οργανώσουμε το Υπουργείο και να παράγουμε μετρήσιμο έργο για τους πολίτες.

Σε αυτόν το χρόνο, έγιναν πολλά βήματα σε διάφορες κατευθύνσεις, με σημαντικότερο όλων το ότι το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καθιερώθηκε ήδη στη συνείδηση των πολιτών και της κοινωνίας ως μία εξαιρετικά κρίσιμη και χρήσιμη δομή που απαντά στις σημερινές συνθήκες και ανάγκες. Σίγουρα, μένουν ακόμη να γίνουν πολλά περισσότερα.

Είμαι αισιόδοξη ότι θα γίνουν.

Σε ό,τι με αφορά, εργάστηκα με ζήλο και αφοσίωση, αφιερώνοντας χρόνο και κόπο, όπως κάθε κυβερνητικό στέλεχος οφείλει να κάνει, χωρίς να απομακρυνθώ από τις αρχές, τις αξίες και ό,τι μου επέβαλεη συνείδησή μου.

Το ίδιο έκανα άλλωστε και ως εκλεγμένη Βουλευτής Ιωαννίνων για πρώτη φορά από το 2019, το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω ως βουλευτής και από σήμερα.

Η Κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει μία σειρά προκλήσεων σε πολλά επίπεδα.

Θα είμαι παρούσα για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση του κυβερνητικού έργου προς όφελος της κοινωνίας».

 

Top
Enable Notifications OK No thanks