-
Αρχική > kastoria365 > Τελετή αποφοίτησης στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Τελετή αποφοίτησης στο ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς (φωτογραφίες)

ία ξεχωριστά μοναδική ημέρα ήταν για εμάς η Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024. Μια ημέρα γεμάτη χαρά και συγκίνηση, καθώς πραγματοποιήσαμε την τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Δ΄ Λυκείου του σχολείου μας.

με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση, αποχαιρετήσαμε, σήμερα, τους απόφοιτους του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ  Καστοριάς, στην πρώτη τελετή αποφοίτησης του σχολείου μας, από την ίδρυσή του. Στην γιορτή παρευρέθηκαν επίσημοι προσκεκλημένοι, ο πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, γονείς, παλιοί Εκπαιδευτικοί, και φίλοι του σχολείου μας, όλοι αρωγοί στο έργο μας.

Η τελετή άρχισε με έναν σύντομο χαιρετισμό του Διευθυντή του σχολείου μας κ. Αναστασίου Ν. Τζιλίνη ο οποίος στο λόγο του κάνοντας μια μικρή αναδρομή από την ίδρυση του σχολείου εξήρε τους γονείς για την επιτυχία των παιδιών τους και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους. Τόνισε την αγαστή και υπέροχη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στους συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων και Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου αναφέροντας πως αυτή από μόνη της αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα προόδου όχι μόνο του σχολείου μας αλλά και γενικότερα των επιτυχιών των μαθητών που το αποτελούν.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Καλλίνικος, ο Δήμαρχος κ. Κορεντσίδης Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σαββόπουλος Δημήτριος, η πρώην Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε., κ. Στέλλα Τέγου- Στεργιοπούλου, η προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Α.ΣΥ. κ. Θεοδότα Λούδα, η κ. Αγνή Κανδύλη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Πάτρας Ιωάννης οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν με ζεστασιά και ενδιαφέρον για τους μαθητές/τριες μας.

Τέλος, πριν το κέρασμα που ετοίμασε ο Σύλλογος Διδασκόντων προς όλους του καλεσμένους μας, απονεμήθηκαν τα απολυτήρια των μαθητών της Δ’  τάξης του Λυκείου οι οποίοι φορώντας την χαρακτηριστική τήβεννο των αποφοίτων παρέλαβαν με χαρά το απολυτήριο τους. Κατόπιν δόθηκαν και τα απολυτήρια των μαθητών της Δ΄ Γυμνασίου και οι βαθμοί όλων των μαθητών.

Όλοι μαζί απολαύσαμε την απονομή των τίτλων απολυτηρίων των μαθητών/τριών μας, μια απόδειξη των προσπαθειών που κατέβαλλαν την σχολική χρονιά που μόλις έλαβε τέλος. Είναι όλοι και όλες, άξιοι συγχαρητηρίων για την πορεία τους μέχρι τώρα γι’ αυτό και έλαβαν από όλους το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται στους απόφοιτους του, αυτός ο κύκλος που έκλεισε να τους οδηγήσει σε μια νέα και συναρπαστική αρχή στη ζωή τους με οδηγό τα εφόδια που απέκτησαν, όλα αυτά τα χρόνια, από το σχολείο αλλά και όλους εμάς δίπλα τους να τους υποστηρίζουμε σε κάθε βήμα τους.

Ευχαριστούμε όλους τους προσκεκλημένους μας θερμά για την έμπρακτη στήριξή τους και την αγάπη τους προς το σχολείο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία συμπεριληπτική για το κάθε παιδί, προασπίζοντας τα δικαιώματά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks