-
Αρχική > Ελλάδα > Η αστυνομία της Σύρου : . Ήταν ένας πρόσχαρος και καλοσυνάτος άνθρωπος, οποίος είχε αναπτύξει σχέσεις με την τοπική κοινωνία και αρκετές φιλίες.

Η αστυνομία της Σύρου : . Ήταν ένας πρόσχαρος και καλοσυνάτος άνθρωπος, οποίος είχε αναπτύξει σχέσεις με την τοπική κοινωνία και αρκετές φιλίες.

Η αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο

Θλίψη και προβληματισμός επικρατεί στην κοινωνία της Σύρου για το τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν 49χρονο οδηγό μοτοσικλέτες, μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ. επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη.

Πρόκειται για 49χρονο επιχειρηματία από την Καστοριά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, λειτουργώντας κατάστημα στο κέντρο της Ερμούπολης.

Η μοίρα όμως του επιφύλασσε τραγικό τέλος στην άσφαλτο του αγαπημένου του νησιού. Ήταν ένας πρόσχαρος και καλοσυνάτος άνθρωπος, οποίος είχε αναπτύξει σχέσεις με την τοπική κοινωνία και αρκετές φιλίες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
Την 15-06-2024/00.15’ το βράδυ επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ερμούπολη Σύρου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 19χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και ο ελαφρύς τραυματισμός του 19χρονου οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σύρου-Ερμούπολης.

Για το περιστατικό έχει σχηματισθεί δικογραφία από τις αρχές.

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks