-
Αρχική > kastoria365 > Το ξέσπασμα γυναίκας για τον σύζυγό της – «Εδώ και 2 χρόνια δεν θέλει να κάνουμε σεξ και η δικαιολογία του με πλήγωσε ακόμη περισσότερο»

Το ξέσπασμα γυναίκας για τον σύζυγό της – «Εδώ και 2 χρόνια δεν θέλει να κάνουμε σεξ και η δικαιολογία του με πλήγωσε ακόμη περισσότερο»

 

Πληγωμένη αισθάνεται μία γυναίκα, όταν ο άνδρας της είπε ότι δεν θέλει να κάνει πλέον σεξ μαζί της, χρησιμοποιώντας μια δικαιολογία που έκανε την κατάσταση ακόμη χειρότερη.

Η σεξουαλικά ισορροπημένη ζωή για μια παντρεμένη γυναίκα με παιδιά δεν είναι πάντα εύκολη. Όπως είναι γνωστό, η ερωτική ζωή πολλών ζευγαριών παίρνει την «κατιούσα», όταν αρχίζουν και αυξάνονται τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η διατήρηση μια υγιούς σεξουαλικής ζωής με τον σύντροφό σου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ενώ είναι φυσιολογικό να παρατηρείται περιστασιακά κάποια ύφεση στην ερωτική ζωή των ζευγαριών.

Η γυναίκα της ιστορίας βλέπει την ερωτική της ζωή να μαραζώνει τελείως, αφού έχει πάνω από δύο χρόνια να κάνει σεξ με τον άνδρα της.  Ο λόγος γι’ αυτό, την πληγώνει

Σε μία ανάρτησή της σε ένα blog για μαμάδες, η γυναίκα έγραψε πως, όταν ρώτησε τον άνδρα της τον λόγο για τον οποίον πλέον δεν κάνουν σεξ, εκείνος της απάντησε στεγνά: «δεν με ελκύεις πλέον».

“Τώρα πλέον μου λέει ότι δεν του αρέσω”

«Πάντα μου έλεγε ότι το πρόβλημα είναι δικό του, ότι με βρίσκει ελκυστική και ότι δεν είναι δικό μου θέμα. Σταματήσαμε να αγκαλιαζόμαστε στον καναπέ και το κρεβάτι, ενώ

Οι αναγνώστες της ανάρτησης έσπευσαν να προσφέρουν συμβουλές και συμπαράσταση. Πολλοί την έκαναν να αναρωτηθεί αν θέλει να σώσει τη σχέση της και της πρότειναν να βασιστεί σε φίλους και οικογένεια, όποια και αν είναι η απόφασή της».

ΕΝΙΚΟΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks