-
Αρχική > Διεθνή > Τραγικά νέα για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς νέο δράμα στο Μπάκιγχαμ

Τραγικά νέα για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς νέο δράμα στο Μπάκιγχαμ

Υπάρχουν αναφορές περί σημαντικών αλλαγών στη βασιλική οικογένεια, καθώς φαίνεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος επιδιώκει να αναπτύξει στενή σχέση με τα εγγόνια του, τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Με συγκινημένο ύφος ο βασιλιάς Κάρολος – Η πρώτη του δήλωση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι πηγές αναφέρουν πως ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας έχει συναντήσει ελάχιστες φορές τα εγγόνια του από τη στιγμή της γέννησής τους.

Μετά τη διάγνωση του με καρκίνο, αναγνωρίζει πλέον την περαστικότητα της ανθρώπινης ζωής και θέλει να αποκαταστήσει κάποιες πτυχές.

Η Ingrid Seward, η οποία είναι συγγραφέας του βιβλίου «My Mother and I: The Inside Story of the King and Our Late Queen», αποκάλυψε:

«Η οικογένεια ήταν πάντα σημαντική για τον βασιλιά. Θυμάται τη δική του κάπως κατακερματισμένη παιδική ηλικία, καθώς οι γονείς του ήταν πάντα απασχολημένοι με το καθήκον τους. Είναι μεγάλη θλίψη γι’ αυτόν που δεν βλέπει περισσότερο τον Archie και τη Lilibet.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα σπάσει ποτέ τους δεσμούς του με τον Harry. Δεν θέλει να έχει σχέση FaceTime με τα παιδιά του γιου του. Θέλει να τα γνωρίζει και να συμμετέχει στη ζωή τους όσο είναι ακόμα αρκετά μικρά για να μπορούν να μάθουν από τη σοφία του. Ο καρκίνος του το έχει κάνει ακόμη πιο οδυνηρό γι’ αυτόν, καθώς ξέρει ότι δεν θα είναι εδώ για πάντα».

 Athensmagazine.gr:

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks