-
Αρχική > Αθλητικά > Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός μού χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με έναν τίτλο με την Εθνική»

Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός μού χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με έναν τίτλο με την Εθνική»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Πρωτέα Βούλας και για δυο ώρες βρέθηκε κοντά στα παιδιά που παρακολουθούν το camp του συλλόγου.

Πολύ τυχερά ήταν τα παιδιά που παρακολουθούν το camp του Πρωτέα Βούλας, αφού είχαν την ευκαιρί ανα συζητήσουν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση του συλλόγου και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού έβγαλε φωτογραφίες, μοίρασε αυτόγραφα, ενώ απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την σπουδαία καριέρα του.

Παράλληλα, έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει το άθλημα παρά την αποχώρηση του το 2018, καθώς προσπάθησε και ευστόχησε ξανά στο ίδιο, νικηφόρο τρίποντο που είχε πετύχει στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005, στο Βελιγράδι, δίνοντας την πρόκριση στην ελληνική ομάδα για τον τελικό της διοργάνωσης εις βάρος της Γαλλίας.

Μερικές από τις απαντήσεις του:

*«Όταν πηγαίνω τα παιδιά μου στην προπόνηση, τους λέω να τα δώσουν όλα και όταν επιστρέφουν, το μόνο που ρωτάω είναι αν χάρηκαν το παιχνίδι»

*«Μέσα στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη, αλλά με την κόρνα της λήξης δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα και με κανέναν».

*«Το μυστικό για να πετύχεις είναι η σκληρή δουλειά και η σωστή νοοτροπία, ειδικά μετά από μεγάλες νίκες κι όχι τόσο από ήττες».

*«Ο Χατζηβρέττας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Μπατίστ, ο Γιασικεβίτσιους και ο Φώτσης είναι μερικοί από τους πολλούς εξαιρετικούς συμπαίκτες που είχα, ενώ ο Σπανούλης ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισα».

*«Αν έβαζα στο βίντεο ένα ματς από τα παλιά, θα ήταν ο τελικός του 1987».

*«Ο Παναθηναϊκός μού χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίρνεις τίτλο με την Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks