-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ: Διακοπή κυκλοφορίας την Τετάρτη 19/6 στο Τμήμα Α/Κ Πολυμύλου – Α/Κ Βέροιας – Δείτε σε ποιες ώρες

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ: Διακοπή κυκλοφορίας την Τετάρτη 19/6 στο Τμήμα Α/Κ Πολυμύλου – Α/Κ Βέροιας – Δείτε σε ποιες ώρες

Λόγω εκτέλεσης εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση ζημιάς σε εναέριο δίκτυο μέσης τάσης

Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρες 08.30 – 11.30 θα διακοπεί η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις του τμήματος της Εγνατίας Οδού μεταξύ του Α/Κ Πολυμύλου (13) και του Α/Κ Βέροιας (14). Η διακοπή είναι απαραίτητη για την εκτέλεση εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση ζημιάς σε εναέριο δίκτυο μέσης τάσης που διέρχεται άνωθεν της Εγνατίας Οδού.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω του εναλλακτικού Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις της προσωρινής σήμανσης και των αρμοδίων οργάνων, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του οχήματός τους με βάση τις επικρατούσες συνθήκες.

 

https://e-ptolemeos.gr/egnatia-odos-diakopi-kykloforias-tin-tetarti-19-6-sto-tmima-a-k-polymylou-a-k-veroias-deite-se-poies-ores

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks