-
Αρχική > Διεθνή > Μεγιστάνας δολοφόνησε τη σύζυγό του έπειτα από καβγά για «τα sms στο κινητό της» – Τα παιδιά τους ήταν στο σπίτι

Μεγιστάνας δολοφόνησε τη σύζυγό του έπειτα από καβγά για «τα sms στο κινητό της» – Τα παιδιά τους ήταν στο σπίτι

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια Victoria Vera Blyth δολοφονήθηκε από τον Βρετανό επιχειρηματία σύζυγό της David Thomas Blyth στο σπίτι τους στην Τουρκία. Εκείνος αυτοκτόνησε μετά. 

Ο μεγιστάνας του πετρελαίου πυροβόλησε και σκότωσε την 40χρονη σε μια τραγική δολοφονία-αυτοκτονία στο σπίτι τους στην Άγκυρα, αφού φέρεται να τσακώθηκαν για κάποια sms στο κινητό της.

Ο Blyth ήταν μεγιστάνας του πετρελαίου, ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας ASG Inspection και είχε τρία παιδιά με τη σύζυγό του, η οποία παρουσίαζε το Morning Show στο Europe 2 μαζί με τον Τσέχο Leoš Mareš.

Στο σπίτι τα παιδιά τους την ώρα της δολοφονίας

Τα τρία παιδιά, ηλικίας τεσσάρων, δέκα και 14 ετών, φέρεται να βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Την φροντίδα των παιδιών έχει αναλάβει η οικογένεια της μητέρας τους και ταξίδεψαν στην Τουρκία μετά την τραγωδία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του θανατηφόρου περιστατικού, το οποίο φέρεται να προήλθε από έντονη λογομαχία για τα sms της παρουσιάστριας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έζησε μαζί στην Πράγα για αρκετά χρόνια πριν μετακομίσει στην Τουρκία αφού η δουλειά του Blyth τον οδήγησε στη Μέση Ανατολή.  Η Victoria γεννήθηκε στη Νότια Αφρική  και μετακόμισε στην Τσεχία ως νεαρή γυναίκα με την οικογένειά της. Σπούδασε μουσική στο πανεπιστήμιο και έγινε διάσημη μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 2004.

Αφιέρωσε επίσης μεγάλο μέρος του χρόνου της σε φιλανθρωπικό έργο, δουλεύοντας στην τσεχική οργάνωση Velvet Smile, η οποία βοηθά στη «βελτίωση της ποιότητας ζωής για οικογένειες ασθενών και παιδιών με αναπηρία και θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Η Victoria ίδρυσε επίσης την DazSpor, που διοργανώνει αγώνες τρεξίματος σε όλη την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένου ενός ημιμαραθωνίου στην πρωτεύουσα της χώρας.  Η φιλανθρωπική οργάνωση ανέφερε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο της ιδρύτριας του DazSpor, Victoria Blyth».

 

Το μήνυμα της αδελφής της

Η αδελφή της, Αλεξάνδρα, έγραψε ένα αφιέρωμα στην αδερφή της στο Instagram και αποκάλυψε ότι η οικογένειά της είχε μόλις πρόσφατα θάψει τον πατέρα τους. 

Η ανάρτηση έγραφε: «Με βαθιά λύπη και πόνο πρέπει να ανακοινώσω ότι η αγαπημένη και όμορφη αδερφή μου, η λιακάδα της ζωής μας που μας έφερε τόση χαρά, με το γέλιο, το θετικό της πνεύμα, την ορμή και την ενέργειά της, μας άφησε για πάντα.  Σας παρακαλώ, σας ικετεύω όλους, δώστε μας χρόνο για χάρη των παιδιών. Η οικογένειά μου περνάει μια πολύ δύσκολη στιγμή γιατί έχασε και τους δύο γονείς. Πρόσφατα θάψαμε τον πατέρα μας και τώρα την αδερφή και τον κουνιάδο μας και χρειαζόμαστε χρόνο για να συνέλθουμε, αλλά κυρίως πρέπει να είμαστε εδώ για τα παιδιά. Εκτιμούμε πραγματικά τα όμορφα μηνύματά σας, αλλά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς χρειαζόμαστε χρόνο για να αναπνεύσουμε».

ΕΝΙΚΟΣ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks