Αυτή η συνταγή για παγωτό είναι φανταστική.
Είναι μία δροσιστική πρόταση για τις «καυτές» ημέρες του καλοκαιρινού από την Ομάδα Live Kitchen και τον σεφ Πάνο Παπαδάκη.
- 600 ml Κρέμα Γάλακτος με 35% Λιπαρά (κρύα)
- 370 γρ. μαρμελάδα φράουλα μπορείτε και με στέβια
- 660 ml Κεφίρ με Γεύση Φράουλα η φρούτα του Δάσους!
Εκτέλεση:
Πεντανόστιμο διαφορετικό παγωτό φράουλα που όλοι θα λατρέψουν
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα Κρέμα Γάλακτος με 35% Λιπαρά και με ένα μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστούν κορυφές.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το Κεφίρ Με Γεύση Φράουλα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με φρούτα του δάσους) και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν πολύ καλά όλα τα υλικά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το καλύπτουμε με μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στην κρέμα.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
Πριν σερβίρουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
https://www.neakriti.gr/life/2060456_fantastiko-kai-diaforetiko-pagoto-fraoyla-me-tria-ylika-ekplixi-vid