-
Αρχική > Ελλάδα > Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του – «Θα σε θάψω ζωντανή» φέρεται να απείλησε την πρώην σύζυγό του

Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του – «Θα σε θάψω ζωντανή» φέρεται να απείλησε την πρώην σύζυγό του

Κακοποιητικό παρελθόν φαίνεται πως είχε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος συνελήφθη χθες για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του κατέθεσε στους αστυνομικούς για τον φερόμενο ως δράστη και φέρεται να είπε πως ο δημοσιογράφος κακοποιούσε και την ίδια στο παρελθόν, και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν.

Το βράδυ της Κυριακής, όταν συνέβη το επεισόδιο του δημοσιογράφου με την νυν σύντροφό του, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να πήγε αμέσως μετά στο σπίτι της πρώην συζύγου του και να την απείλησε. «Θα σε θάψω ζωντανή» φέρεται να φώναξε ο δημοσιογράφος στην πρώην σύζυγό του, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η σύντροφος, που είναι επίσης δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της. Η γυναίκα έσπευσε στο ΚΑΤ, απ’ όπου και της έδωσαν βεβαίωση πως είναι χτυπημένη, και στη συνέχεια δεν πήγε απευθείας στην αστυνομία, όπως αναφερόταν αρχικά.

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν πως η σύντροφος του δημοσιογράφου φοβήθηκε, καθώς εκείνος μέσω μηνυμάτων την απειλούσε για την ζωή της και της έλεγε πως θα την βρει και θα της κάνει κακό. Τότε, εκείνη, έντρομη, επισκέφθηκε το Α.Τ. Ομόνοιας, όπου και τον κατήγγειλε, παρά τον αρχικό δισταγμό της. Λίγες ώρες αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετήχθη σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks