-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Με τον αν. Υπουργό Οικονομικών – ΦΩΤΟ

Μαρία Αντωνίου : Με τον αν. Υπουργό Οικονομικών – ΦΩΤΟ

 Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση σχετικά με την πορεία των ενισχύσεων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Πελοπίδα Καλλίρη.

‘Όπως την ενημέρωσε ο κ. Παπαθανάσης, στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων έχουν υποβληθεί για αξιολόγηση 61 προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 3.765.850,05 ευρώ. Στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Νέων Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων έχουν υποβληθεί για αξιολόγηση 36 προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2.192.816,47 ευρώ, ενώ λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων για τις Μεγάλες και Μεσαίες Επιχειρήσεις.

 

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και να ενισχύουμε με κάθε πρόσφορο μέσο την επιχειρηματικότητα στην Καστοριά, με στόχο να παρέχουμε ελκυστικά κίνητρα και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας ώστε να παραμείνουν οι συμπολίτες μου στον τόπο μας και να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο αναπτυξιακή προοπτική στην ακριτική περιοχή μας”.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks