-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Ως βουλευτής Καστοριάς, στέκομαι πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μου

Μαρία Αντωνίου : Ως βουλευτής Καστοριάς, στέκομαι πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μου

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, όπου συζητήσανε για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς της που αφορούν τους συμπολίτες μας στην Καστοριά.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο καίριο ζήτημα της παράτασης της αναστολής πληρωμών και της καταβολής του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους του κλάδου της γουνοποιίας, που έχει υποστεί τις σοβαρές επιπτώσεις από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 

Όπως την διαβεβαίωσε η κ. Κεραμέως, αντιλαμβανόμενη απόλυτα την αγωνία των εργαζόμενων στον κλάδο της γουνοποιίας που βρίσκονται σε ανεργία, το προσεχές διάστημα θα υπογράψει την παράταση της αναστολής των πληρωμών για το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα θα υπογραφεί και η σχετική ΚΥΑ με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Επίσης, μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχει καταβληθεί στους δικαιούχους και το δώρο του Πάσχα.

 

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Ως βουλευτής Καστοριάς, στέκομαι πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μου και καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση και την επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μου, που διαμένουν στην Καστοριά, μια ακριτική περιοχή με αυξημένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες”.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks