-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων

 Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο μιας μακράς περιόδου προσπαθειών και κόπων όλων των μαθητών που ήταν υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους που δώσατε το δικό σας μοναδικό, επίμονο κι επίπονο αγώνα, που παλέψατε με όλες σας τις δυνάμεις και με δυσκολίες για να κατακτήσετε το όνειρό σας. Και ακριβώς αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη αξία: η συμμετοχή και η προσπάθεια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η πορεία και η στάση σας μέσα σε αυτή την πρώτη επιπονη μάχη της ζωής σας!

 

Συγχαρητήρια και σε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στη μακρά αυτή προσπάθειά σας, τους γονείς, τους καθηγητές σας, το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Αγαπητά μου παιδιά, να έχετε, όμως, κατά νου ότι μπροστά σας ανοίγεται μια υπέροχη ζωή, γεμάτη με όνειρα κι ελπίδες, με πολλές μικρές και μεγάλες μάχες κι αυτό που οδηγεί στην τελική νίκη είναι η επιμονή και η προσήλωση στο στόχο! Ναι, ο δρόμος προς την Ιθάκη είναι μακρύς, αλλά με όπλα την ποιότητα του χαρακτήρα σας, το ήθος και το σθένος σας, να είστε σίγουροι ότι θα νικήσετε τους κύκλωπες και τους λαιστρυγόνες!

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks