-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Εργοτάξιο ο δήμος Καστοριάς

Εργοτάξιο ο δήμος Καστοριάς

Πολλά και και σπουδαία εργα υλοποιούνται  με την δημοτική αρχή του Γιάννη Κορεντσίδη   στην περιοχή μας ,  έργα που η Καστοριά είχε να δει από την δημαρχία του Δημήτρη Παπουλίδη.

Στην ουσία  ο ίδιος ο Δήμαρχος  είναι αυτός που παίρνει όλο τον φόρτο στην πλάτη του, αυτός που τρέχει από γραφείο σε γραφείο, τόσο στην περιφέρεια, όσο και στα υπουργεία, αυτός που βρίσκεται υποχρεωμένος να σφίγγει χέρια, να χαμογελάει, να καλοπιάνει, να παρακαλάει, να απειλεί, να διαπραγματεύεται να κάνει ό,τι απαιτείται τέλος πάντων, προκειμένου να επιτύχει μια θετική έκβαση για το επιθυμητό έργο.

Δεδομένης λοιπόν όλης αυτής της μεγαλόσχημης διπλωματικής βαβούρας, μάλλον οφείλουμε ένα μεγάλο ‘μπράβο’ στην δημοτική αρχή του Γιάννη Κορεντσίδη, και στον ίδιο προσωπικά, που τα κατάφερε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Καστοριά θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο πνευματικό κέντρο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα αποκτήσει ένα σύγχρονων προδιαγραφών ναυταθλητικό κέντρο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα στεγάσει ένα σωρό αθλητικές διοργανώσεις σε ένα ασφαλές και λειτουργικό κλειστό γυμναστήριο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα αναπαλαιώσει την οικία του μεγάλου καστοριανού ποιητή Χριστόπουλου.

 Πρόκειται για σημαντικότατα έργα υποδομής, επάνω στα οποία θα πατήσουνε μετά ένα σωρό διοργανώσεις τοπικού, εθνικού, ή διεθνούς χαρακτήρα, οι οποίες θα φέρουν αίγλη και χρήμα στην πόλη.

Εργα  ΠΟΛΥ δημιουργικά, που θέτουν βάσεις και δημιουργούν μεγάλες ελπίδες για περαιτέρω ακόμη πιο σπουδαίες εξελίξεις.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks