-
Αρχική > Τοπικά νέα > 72 καθαρίστριες στα σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς

72 καθαρίστριες στα σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς

Την πρόσληψη του προσωπικού καθαριότητας για την κάλυψη αναγκών σχολικών μονάδων κατά το νέο σχολικό έτος (2024-2025) ενέκριναν τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Εσωτερικών.

Στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κατανέμονται 72 θέσεις και ορίζονται οι ώρες που μπορεί να απασχοληθεί το προσωπικό καθώς οι Δήμοι έχουν την δυνατότητα της πλήρους ή της μερικής απασχόλησης προσωπικού.

Οι προκηρύξεις για την κάλυψη των θέσεων θα γίνουν σταδιακά από τους Δήμους με σκοπό πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά το προσωπικό να έχει τοποθετηθεί στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης για τις θέσεις με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια (εμπειρία, αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, αναπηρία, ηλικία).

 

Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του οικείου Δήμου και Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των οικείων υπηρεσιών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς οι περισσότερες θέσεις αφορούν στο Δήμο Καστοριάς καθώς ανέρχονται στις 58, στο Δήμο Άργους Ορεστικού 12 και στο Δήμο Νεστορίου 2.

Top
Enable Notifications OK No thanks