-
Αρχική > Τοπικά νέα > Της είπε κατάμουτρα ότι μένει μαζί της μόνο για τα παιδιά – «Όταν μεγαλώσουν, θα το διαλύσουμε»

Της είπε κατάμουτρα ότι μένει μαζί της μόνο για τα παιδιά – «Όταν μεγαλώσουν, θα το διαλύσουμε»

Η γυναίκα της ιστορίας είναι παντρεμένη, με ένα παιδί. Όπως λέει, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνδρα της, δεν τον υποψιάζεται για τίποτα κακό και γι’ αυτό δεν κοιτάει ποτέ το κινητό του, ούτε ψάχνει τα πράγματά του.

«Ωστόσο δεν ξέρω τι λέει για εμένα στους άλλους», εξομολογείται.

“Μαλώνουμε άγρια και μετά μου ζητάει συγγνώμη”

Τελευταία ωστόσο, καβγαδίζουν έντονα και ο άντρας της, της εξαπολύει «ό,τι βρισιά χωράει ο νους». Εξακολουθούν όμως, να προσπαθούν να τα βρουν .

Μετά από κάθε καβγά, ο άνδρας της, της λέει ότι την αγαπά και ότι δεν φαντάζεται τη ζωή του χωρίς αυτήν.

Εκείνη τον πιστεύει απόλυτα, μέχρι που πρόσφατα έψαξε το κινητό του και είδε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε έναν φίλο του. Στο μήνυμα έγραφε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίον μένει μαζί της, είναι τα παιδιά.

“Έπεσα απ’ τα σύννεφα όταν διάβασα το μήνυμα”

Η γυναίκα παίρνει όρκο ότι δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί που θα την οδηγούσε η «περιέργειά» της ή γιατί θέλησε να διαβάσει τη συγκεκριμένη συνομιλία ανάμεσα στον άνδρα της και τον φίλο του.

Το μήνυμα αυτόματα την έβαλε σε σκέψεις, η γυναίκα άρχισε να αμφιβάλλει για όλες τις ευτυχισμένες αναμνήσεις, για την αγάπη και την αφοσίωση του άνδρα της.

“Να του μιλήσω ξεκάθαρα ή να κάνω ότι δεν ξέρω τίποτα;”

Όμως, θέλει να ξεκαθαρίσει το πράγματα και να του πει ότι έχει διαβάσει το μήνυμά του. Δεν έχει όμως ιδέα πως να το κάνει.

Άλλωστε, ξέρει ότι παραβίασε την ιδιωτικότητά του με το να ψάξει το κινητό του.

«Το ξέρω ότι δεν έπρεπε να ψάξω και το έχω μετανιώσει», είπε η γυναίκα.

Ωστόσο, η ίδια θεωρεί ότι, το να πάρει διαζύγιο τώρα που τα παιδιά είναι μικρά, είναι καλύτερο από το να χωρίσει όταν τα παιδιά θα είναι στην εφηβεία.

Τώρα, αναρωτιέται αν η πράξη της, το να ψάξει το κινητό του ήταν λάθος, ή αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να του πει ότι ανακάλυψε το μήνυμα.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks