-
Αρχική > Αθλητικά > Αποχαιρετιστήριες προπονήσεις Ακαδημιών μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς (Φωτογραφίες )

Αποχαιρετιστήριες προπονήσεις Ακαδημιών μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς (Φωτογραφίες )

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι τελευταίες προπονήσεις μπάσκετ της σεζόν 2023-2024 για όλα τα τμήματα ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς.

Οι προπονητές της ομάδας μας ετοίμασαν παιχνίδια και διαγωνισμούς, όπου  τα παιδιά αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος! Στους νικητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και οι προπονητές συνεχάρησαν τους περήφανους νικητές!

Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους με τη συμμετοχή τους σε διαγωνιστικά παιχνίδια τόσο με άλλα παιδιά, όσο και με αντιπάλους τους γονείς τους!

Οι προπονητές και οι γυμναστές μας πάντα αρωγοί στην προσπάθεια να διδάξουν τεχνικές και μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς αθλητές οι οποίοι με καλή διάθεση και πολλή όρεξη από την αρχή της σεζόν, όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά έκαναν φίλους και παρέες!

Ευχαριστούμε τους γονείς όλων των παιδιών που για μια ακόμα φορά, στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου και είχαμε μια τόσο επιτυχημένη και δημιουργική σεζόν.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks