-
Αρχική > Τοπικά νέα > «Η πεθερά μου είναι κυριολεκτικά ερωτευμένη με τον γιο της, με βλέπει σαν το “τρίτο πρόσωπο”» – Η 32χρονη είναι εξοργισμένη με την παρεμβατική της συμπεριφορά

«Η πεθερά μου είναι κυριολεκτικά ερωτευμένη με τον γιο της, με βλέπει σαν το “τρίτο πρόσωπο”» – Η 32χρονη είναι εξοργισμένη με την παρεμβατική της συμπεριφορά

Μία γυναίκα ήλθε αντιμέτωπη με την «τρομακτική» πεθερά της. Η συμπεριφορά της προς τον γιο της είναι ανατριχιαστική, ξεφεύγοντας πολύ από τη φυσιολογική σχέση μητέρας-παιδιού.

Η γυναίκα της ιστορίας έχει φτάσει στα όρια των αντοχών της με την εμμονή που έχει η πεθερά με τον γιο της, περιγράφοντας ότι του φέρεται όχι σαν παιδί της αλλά σαν να ήταν σύζυγος.

Ειδικότερα, εξηγεί ότι είναι παντρεμένη για εννέα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, η πεθερά της παρεμβαίνει στη ζωή τους. Μετά όμως και από τα τελευταία της

Η γυναίκα γράφει στο Reddit: «H πεθερά μου είναι ερωτευμένη με τον άνδρα μου. Ανέκαθεν μ’ έκανε να νιώθω αμηχανία,  με τον τρόπο που του μιλούσε και του φερόταν, όταν του έλεγε πόσο σέξι είναι, όταν τον κολάκευε για την ομορφιά και τα δυνατά χαρακτηριστικά του, και λέγοντας ότι, τα παιδιά μας, μοιάζουν σαν να τα έκαναν οι δύο τους».

Η κατάσταση όμως χειροτέρεψε όταν η παρεμβατική πεθερά ζήτησε από τον γιο της να κάνουν αγκαλίτσες, επειδή το χρειαζόταν.

Η δυσαρεστημένη γυναίκα, προσθέτει: «Ήμασταν στο κρεβάτι μας και κοιμόμασταν, όταν ξαφνικά ακούσαμε ένα γοερό κλάμα, λες και έγινε κάτι συνταρακτικό. Ανοίγουμε την πόρτα και βλέπουμε την πεθερά να κλαίει απαρηγόρητη και, ο άνδρας μου τη ρώτησε τι έπαθε».

Τότε, η πεθερά απάντησε: «Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα. Μπορείς να έρθεις να ξαπλώσουμε μαζί, να σε κρατήσω και να μυρίζω τα μαλλιά σου;» Καλά, τι γίνεται; Πλάκα μου κάνουν; Αναρωτήθηκε η γυναίκα.

Το ζευγάρι δεν μένει μαζί με την πεθερά, αλλά η πεθερά έρχεται όποτε θέλει και για όσο θέλει, προς μεγάλη ενόχληση της γυναίκας.

Αναζητώντας συμβουλές, η γυναίκα ρώτησε τους χρήστες του Reddit πως θα διαχειρίζονταν εκείνοι μια πεθερά με εμμονές. Απαντώντας στην απορία της, ένας χρήστης έγραψε:

«Μοιάζει να έχει υποκαταστήσει τη σχέση με τον σύντροφό της, με τη σχέση της με τον γιο. Ο άνδρας σου χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια, εσύ δεν μπορείς να κάνεις πολλά».

“Έχεις ακούσει τον όρο συναισθηματική αιμομιξία;”

«Αν δεν έχετε παιδιά, καλό είναι να πάρετε μια απόσταση για λίγο καιρό, να κάνετε θεραπεία ζεύγους και ατομική ψυχοθεραπεία. Αν εκείνος αρνηθεί, τότε πρέπει να τον αφήσεις, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντέχουν αυτού του είδους την ψυχική κακοποίηση».

Ένας αναγνώστης, σχολίασε: «Υπάρχει ο όρος συναισθηματική αιμομιξία-είναι αυτό ακριβώς.

Αν αυτό συνεχίζει να γίνεται για το υπόλοιπο της ζωής του, ο άνδρας σου δεν θα καταφέρει ποτέ ν’ απεγκλωβιστεί από την κατάσταση αυτή».

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks