-
Αρχική > Ελλάδα > Λευτέρης Αυγενάκης: Η καταγγελία για χειροδικία σε υπάλληλο του αεροδρομίου και το βίντεο – Μαρινάκης: «Έχουν ζητηθεί εξηγήσεις»

Λευτέρης Αυγενάκης: Η καταγγελία για χειροδικία σε υπάλληλο του αεροδρομίου και το βίντεο – Μαρινάκης: «Έχουν ζητηθεί εξηγήσεις»

Αντιδράσεις προκαλεί η καταγγελία στην Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε) για περιστατικό που συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη. Όπως υποστηρίζουν, ο κ. Αυγενάκης χαστούκισε υπάλληλο του αεροδρομίου, όταν έχασε την πτήση του από Αθήνα προς Ηράκλειο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι έχει επικοινωνήσει με τον πρώην υπουργό και τού έχουν ζητηθεί εξηγήσεις. Παρέπεμψε δε, για τις όποιες αποφάσεις σε μεταγενέστερο χρόνο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ας δούμε πρώτα τι εξηγήσεις θα δώσει”.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στις 10:00 το πρωί, όταν ο τέως υπουργός έχασε την πτήση του από Αθήνα προς Ηράκλειο, καθώς μπέρδεψε την πύλη αναχώρησης, παρά τις τρεις αναγγελίες με το ονοματεπώνυμό του. Εξοργισμένος από την απώλεια της πτήσης, ο βουλευτής φέρεται να χειροδίκησε εναντίον του υπαλλήλου και προκάλεσε ζημιές στον εξοπλισμό του αεροδρομίου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο βουλευτής επιτέθηκε λεκτικά και σε αστυνομικούς, απειλώντας τους με δυσμενείς μεταθέσεις και επικαλούμενος την βουλευτική του ασυλία.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δημοσιοποίησε το voicenews.gr, επιβεβαιώνοντας το πρωτοφανές περιστατικό.

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks