Πανεύκολα και γρήγορα με 5 υλικά :
Θα χρειαστείς:
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 αυγό
Λίγο ελαιόλαδο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
φέτα τριμμένη
Σε Ένα Μπολ ρίχνεις το αυγό το μισό γιαούρτι μισό ποτήρι ελαιόλαδο και ανακατεύεις καλά στη συνέχεια ρίχνεις αλεύρι όσο πάρει για να σου βγει μια σφιχτή ζύμη αφήνεις το ζυμάρι σου στην άκρη να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά!
Σε ένα άλλο Μπολ θρυμματίζεις την φέτα σου, ρίχνεις ένα αυγό ακόμα και το υπόλοιπο γιαούρτι
Ανακατεύεις πολύ καλά και έχει και αρχίζεις και πλάθεις την ζυμη σου να ανοίξεις έναν κύκλο ! Προσθέτεις τη γέμιση σου και κλείνεις μισοφέγγαρο παίρνεις κι ένα πιρούνι και πατάς λίγο τις άκρες στο φούρνο στους 180 για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν!!
Καλή απόλαυση
Κλασικές μαμαδιστικες συνταγές !!!
Sylvia Orfanou