-
Αρχική > Τοπικά νέα > Αποκλήρωσε την κόρη του επειδή δεν εγκρίνει τον σύντροφό της – «Ήθελε μόνο τα χρήματά μας»

Αποκλήρωσε την κόρη του επειδή δεν εγκρίνει τον σύντροφό της – «Ήθελε μόνο τα χρήματά μας»

Ένας 45χρονος άνδρας αποκάλυψε ότι η 21χρονη κόρη του ήταν πάντα το καμάρι του. Ωστόσο αποφάσισε να την αποκληρώσει επειδή δεν εγκρίνει τον σύντροφό της.

«Έχω δουλέψει σκληρά για να την φροντίζω, αλλά ίσως επικεντρώθηκα πολύ στη δουλειά μου και όχι αρκετά σε αυτήν», ανέφερε ο 45χρονος.

Πριν από μερικούς μήνες η κόρη του άρχισε να βγαίνει με έναν νέο άντρα. Ο φίλος της κόρης του προερχόταν από ένα περιβάλλον που ήταν πιο μέτριο οικονομικά. Στην αρχή προσπάθησε να είναι ανοιχτόμυαλος στη σχέση τους.

Ωστόσο δεν άργησε να παρατηρήσει ότι ο νέος φίλος της κόρης του ήταν και ελεγκτικός και χειριστικός. «Την απομόνωνε από τους φίλους της, την υποτιμούσε και φαινόταν ότι ενδιαφερόταν για εκείνη μόνο εξαιτίας των χρημάτων μας. Ανησύχησα πολύ» εξήγησε ο 45χρονος.

Ο άνδρας προσπάθησε να μιλήσει στην κόρη του για τις ανησυχίες του αλλά εκείνη αποφάσισε τελικά να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της. Κάθε φορά που ανέφερε τις ανησυχίες του, εκείνη απλώς υπερασπιζόταν τον φίλο της και ισχυριζόταν ότι ο πατέρας της δεν μπορούσε να την καταλάβει.

Τελικά ο 45χρονος άρχισε να νιώθει απογοητευμένος και απελπισμένος. Όταν κατάλαβε ότι η κόρη του δεν αλλάζει γνώμη της έδωσε μία επιλογή. «Σε μια στιγμή θυμού και φόβου για το μέλλον της, της έδωσα ένα τελεσίγραφο: Να τον αφήσει, αλλιώς θα της έκοβα τα χρήματα», αποκάλυψε ο άνδρας.

Η κόρη του, όμως, διάλεξε τον σύντροφό της και εκείνος πληγώθηκε βαθιά. Αποφάσισε να τηρήσει το τελεσίγραφο και αποκλήρωσε την κόρη του. Διέκοψε κάθε επαφή μαζί της και την οικονομική στήριξη που της παρείχε. Ήλπιζε ότι όλα αυτά θα έκαναν την κόρη του να δει την αλήθεια και να επιστρέψει κοντά του. Ωστόσο, προς έκπληξή του, την έσπρωξε μακριά του.

Κατέληξε να μετακομίσει με το φίλο της. Έμαθε μάλιστα μέσω κάποιων κοινών φίλων ότι ο σύντροφος φερόταν άσχημα στην κόρη του. «Κατηγορούσα τον εαυτό μου, σκεπτόμενος ότι αν ήμουν πιο παρών, δεν θα είχε καταλήξει με κάποιον σαν αυτόν», ανέφερε ο 45χρονος.

«Η μητέρα της πέθανε όταν ήταν μόλις 7 ετών. Πάντα προσπαθούσα να είμαι ο καλύτερος πατέρας για εκείνη αλλά ίσως την απογοήτευσα με κάποιους τρόπους», είπε ο 45χρονος.

Έχουν περάσει πλέον μήνες από τότε που διέκοψε επαφές με την κόρη του. Έχει αρχίσει να νιώθει ενοχές που την αποκλήρωσε αφού του λείπει πολύ και πιστεύει ότι ίσως ήταν πολύ σκληρός. Τώρα δεν είναι σίγουρος εάν η απόφαση να κόψει κάθε επαφή με την κόρη του ήταν λάθος.

ΕΝΙΚΟΣ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks