-
Αρχική > Τοπικά νέα > Βασίλης Βελλίδης: Ημέρα Χαράς και Προοπτικής για την περιοχής μας – Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό

Βασίλης Βελλίδης: Ημέρα Χαράς και Προοπτικής για την περιοχής μας – Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαλης Χρυσοχοΐδης με την παρουσία στην  Καστοριά και την επίσημη ανακοίνωση της Ίδρυσης Σχολής Αστυφυλάκων στο πρώην κτίριο της ΕΔΗΚΑ επιβεβαίωσε ότι προχωράει ο σχεδιασμός και η στήριξη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτακη στην περιοχή μας.
Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπουργός Μιχαλης Χρυσοχοΐδης με τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας (Βουλευτή Καστοριας, Περιφέρεια Δυτικης Μακεδονιας, Δήμο Καστοριας, Επιμελητήριο Καστοριας) οριστικοποιήθηκαν οι περαιτέρω ενέργειες.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτακη για αυτήν την τόσο σημαντική απόφαση για την περιοχή μας, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την τάχιστη έναρξη του συγκεκριμένου project και την ισχυρή πολιτική βούληση, την αποτελεσματικότητα και την διαχρονική στήριξη στην περιοχή μας αλλά και σε όλους τους φορείς που θα συμβάλλουν στην όλη διαδικασία.
Βασίλης Βελλίδης

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks