-
Αρχική > Απόψεις > Επιμελητήριο : Πρόσκληση στις επιχειρήσεις για την 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (βίντεο )

Επιμελητήριο : Πρόσκληση στις επιχειρήσεις για την 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (βίντεο )

Πρόσκληση στις επιχειρήσεις για την 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνει το επιμελητήριο Καστοριάς

Στο βίντεο που ακολουθεί ο πρόεδρος του επιμελητήριου Μπάμπης Καραταγλίδης  μιλάει για  την ημερομηνία της έκθεσης αλλά και  για τις προϋποθέσεις συμμέτοχής  των επιχειρήσεων

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου Καστοριάς, με επιδότηση των  μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να μετάσχετε στο stand του Επιμελητηρίου μας που μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας, που θα φιλοξενηθεί στα περίπτερα 2 και 3, στην  88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2024. Φέτος τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία.

Η επιδότηση για τις επιχειρήσεις της Καστοριάς ανέρχεται σε ποσοστό 85 %. Η οικονομική συμμετοχή των επιχειρήσεων ανέρχεται σε 252 € για 6 τ.μ. πλέον φπα και περιλαμβάνει το κόστος ενοικίασης, προωθητικό υλικό και κατασκευαστικό κόστος περιπτέρου.  ( το κόστος τυχόν επιπλέον εξοπλισμού δεν συμπεριλαμβάνετε)

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την  Παρασκευή  19 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Καστοριάς.

Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467 0 27537 και στο email : kastcham@otenet.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks