-
Αρχική > Ελλάδα > Έγκυος έμαθε ότι για τον ΕΦΚΑ είναι άνδρας – Η καταγγελία της

Έγκυος έμαθε ότι για τον ΕΦΚΑ είναι άνδρας – Η καταγγελία της

Μαραθώνιος τηλεφωνημάτων με τον ΕΦΚΑ, «κανένας δεν γνώριζε τι έγινε και πώς».

Η Μαρία Πιτσιδήμου διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όμως, όταν μπήκε στην πλατφόρμα του ΕΦΚΑ για το επίδομα μητρότητας, διαπίστωσε ότι στον Φορέα είναι καταχωρημένη ως άνδρας.

«Πήρα στο 1555, υπήρχε ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων, γιατί κανείς δεν γνώριζε τι έγινε και πώς», συμπλήρωσε. Τελικά, έπειτα από διαδικτυακό ραντεβού με τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, την ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάει στο μητρώο του Φορέα, διά ζώσης, για να λυθεί το ζήτημα. Έτσι, έκλεισε ένα ραντεβού για την ερχόμενη Παρασκευή.

«Έκανα 1 διαδικτυακό ραντεβού σήμερα 8/7/2024 στο οποίο, η τίμια υπάλληλος εν τέλει μου απάντησε πως δεν γνωρίζει ποια έγγραφα χρειάζεται να προσκομίσω, στο μητρώο του ΕΦΚΑ. Αλλά γνωρίζει πως αυτό γίνεται με ραντεβού δια ζώσης με το μητρώο», επεσήμανε και μεταξύ άλλων συμπλήρωσε:

«Επειδή την Παρασκευή 12/7/2024 έχω ραντεβού με το μητρώο ΕΦΚΑ, αν κάποιος γνωρίζει ποια έγγραφα χρειάζομαι για να αλλάξει το Άντρας σε Γυναίκα, ας απαντήσει», ανέφερε ακόμα στην ανάρτηση με την οποία κατήγγειλε το παράδοξο που αντιμετωπίζει.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks