-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ο αδελφός της είναι στην πραγματικότητα, το παιδί του αρραβωνιαστικού της – «Κατέρρευσα όταν ανακάλυψα ότι κοιμήθηκε με την μητέρα μου»

Ο αδελφός της είναι στην πραγματικότητα, το παιδί του αρραβωνιαστικού της – «Κατέρρευσα όταν ανακάλυψα ότι κοιμήθηκε με την μητέρα μου»

Μια 24χρονη  γυναίκα έχει σχέση με τον 25χρονο αρραβωνιαστικό της, από τότε που ήταν 17 ετών. Από την αρχή της σχέσης του, ένιωθε η πιο τυχερή γυναίκα του

Ο αρραβωνιαστικός της, αστείος και γλυκός, κερδίζει τη συμπάθεια όλων, και η γυναίκα ακούει διαρκώς πόσο τυχερή είναι που βρήκε τον ιδανικό άνδρα.

“Ήταν ο τέλειος σύντροφος. Πετούσα από χαρά”

Για επτά ολόκληρα χρόνια, έσφυζε από ευτυχία. Ο σύντροφός της, της φέρεται με σεβασμό και αγάπη.

Εκτός από τον αρραβωνιαστικό της,  ένας ακόμη πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της νεαρής γυναίκας, είναι η μητέρα της.

«Είχα ανέκαθεν εξαιρετική σχέση με την μητέρα μου.

Οι δυο μας αντιμετωπίζαμε κάθε εμπόδιο», λέει χαρακτηριστικά.

«Όταν ήμουν μικρή έχασα τον πατέρα μου σε ατύχημα.

Πάντα λέγαμε ότι η ζωή μας μοιάζει με αμερικάνικη σειρά. Η μητέρα μου γνώριζε διάφορους άνδρες, οι περισσότεροι ήταν μια χαρά αλλά δεν έμεινε με κανέναν για πολύ καιρό». 

“Η μητέρα μου έμεινε έγκυος. Ήταν σοκ, αλλά τη στήριξα-το ίδιο και ο σύντροφός μου”

Πριν από τέσσερα χρόνια, η μητέρα της, της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Η γυναίκα σοκαρίστηκε, μιας και η μητέρα της, 42 χρονών τότε, έβγαινε απλώς με έναν άνδρα αλλά δεν είχαν σοβαρό δεσμό.

Η εγκυμοσύνη της μητέρας της, ήταν μια τεράστια έκπληξη και για τις δυο τους, αφού η μητέρα της πίστευε ότι δεν μπορούσε να μείνει ξανά έγκυος στη ζωή της.

Η μητέρα της ανησύχησε και η κόρη την στήριξε με όποιον τρόπο μπορούσε. Άλλωστε, και την ίδια τη γέννησε όταν ήταν πολύ μικρή και ήταν επίσης, παιδί απροσδόκητης εγκυμοσύνης.

Τελικά, η μητέρα γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο τώρα είναι τριών ετών. Από την ημέρα που γεννήθηκε ο αδελφός της, η κοπέλα βοηθάει πολύ στη φροντίδα του και τον λατρεύει.

«Ο αρραβωνιαστικός μου, βοηθάει και αυτός πολύ στη φροντίδα του αδελφού μου. Τον βγάζουμε βόλτες, του παίρνουμε παγωτό, τον πηγαίνουμε στην παιδική χαρά, την πισίνα», περιγράφει η κοπέλα.

Πριν από λίγες μέρες, παρακολουθούσε σειρές στον υπολογιστή της, αλλά η μπαταρία του εξαντλήθηκε. Καθώς βαριόταν να σηκωθεί για να πάρει τον φορτιστή της, έπιασε το iPad του αρραβωνιαστικού της.

“Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία. Κατέρρευσα”

Μπήκε με τον κωδικό του και είδε ένα σωρό μηνύματα από το κινητό της μητέρας της, όμως με διαφορετικό όνομα.

Η μητέρα της μιλούσε με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος την είχε αποθηκεύσει στις επαφές του με διαφορετικό όνομα. Είδε μηνύματά της, στα οποία του έλεγε ότι νιώθει αφόρητες ενοχές και ότι πρέπει να πει την αλήθεια.

Από τα μηνύματα, κατάλαβε ότι ο αρραβωνιαστικός της κοιμόταν με την μητέρα της και ότι το παιδί ήταν δικό τους.

Η κοπέλα κατέρρευσε ψυχολογικά και συνέχισε να διαβάζει, περιμένοντας τον σύντροφό της να επιστρέψει στο σπίτι.

«Μακάρι να ήμουν από εκείνες που μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν τον άπιστο με ψυχραιμία, όμως δεν είμαι», παραδέχεται.

Ο άνδρας της έφτασε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και, με το που μπήκε στο σπίτι, του έδειξε το iPad με τις επίμαχες συνομιλίες.

Του ζήτησε να της δώσει περισσότερες πληροφορίες και εκείνος της είπε, μετά από πίεση, τις φρικτές λεπτομέρειες.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν εκείνη είχε πάει εκδρομή με τις φίλες της, ο άνδρας της είχε πάει να για φαγητό με την πεθερά του.

Αυτό είναι φυσιολογικό, αφού ο αρραβωνιαστικός ήταν από τότε κιόλας μέλος της οικογένειας.

«Το ένα έφερε το άλλο (δεν μπορούσε να το εξηγήσει με σαφήνεια) και κατέληξαν στο κρεβάτι μαζί», προσθέτει η γυναίκα.

«Ένιωσαν και δεν ένιωσαν ενοχές, αφού το επανέλαβαν 2-3 φορές, με τη δικαιολογία ότι θα συζητούσαν.

Προφανώς, όταν η μητέρα είχε μείνει έγκυος, είχαν διακόψει τις ερωτικές επαφές και αποφάσισαν να μην μου πουν τίποτα, αφού ο αρραβωνιαστικός μου “μ’ αγαπούσε” και η μητέρα μου “δεν ήθελε να με χάσει”.

«Τώρα λοιπόν, έχω να κάνω με δύο από τους πιο αηδιαστικούς ανθρώπους. Σαφώς διέλυσα τον αρραβώνα και είπα στην μητέρα μου να με ξεχάσει, ενώ έχω μετακομίσει στο σπίτι μιας φίλης. Όσο για τον αδελφό μου, αισθάνομαι άσχημα, όμως προς το παρόν, δεν αντέχω να τον βλέπω».

Όλον αυτό τον καιρό, βοηθούσε την μητέρα και τον αρραβωνιαστικό της με το παιδί τους και δεν είχε ιδέα για την προδοσία. Και μόνο όταν το σκέφτεται, της έρχεται αναγούλα.

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks