-
Αρχική > Ελλάδα > Σπαραγμός στα Τρίκαλα: Σκύλος περιμένει στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του που πέθανε

Σπαραγμός στα Τρίκαλα: Σκύλος περιμένει στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του που πέθανε

Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η επιχείρηση στα Τρίκαλα αναζητά κάποιον να υιοθετήσει έναν σκύλο, του οποίου ο ιδιοκτήτης δυστυχώς απεβίωσε και ο ίδιος περιμένει στο νοσοκομείο.

Κάθε μέρα, εργαζόμενοι και επισκέπτες του νοσοκομείου στα Τρίκαλα γίνονται μάρτυρες μιας συγκινητικής σκηνής: ένας σκύλος περιμένει έξω από τα επείγοντα τον ιδιοκτήτη του, που δυστυχώς δεν είναι πια στη ζωή.

Την ιστορία στα Τρίκαλα έφερε στο προσκήνιο η Fru Fru Pet Grooming μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα. Η εταιρεία, που παρέχει υπηρεσίες περιποίησης κατοικιδίων στην ευρύτερη περιοχή, αναζητά νέο ιδιοκτήτη για το σκυλάκι.

Το μικρό καφέ σκυλάκι βρίσκεται έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου εδώ και μέρες. Καθισμένο κουλουριαστό στην πόρτα, περιμένει υπομονετικά.

Μένει εκεί, πιστός, ελπίζοντας ακόμα

Περιμένει κάποιον όμως, που δυστυχώς δεν πρόκειται να ξαναδεί. Ο ιδιοκτήτης του εισήχθη στο νοσοκομείο προ ολίγων ημερών και δυστυχώς έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ο σκύλος όμως, δεν το γνωρίζει. Και στέκεται εκεί αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου.

Κάθεται κουλουριασμένος και εμφανώς στεναχωρημένος, σαν να διαισθάνεται πως ο ιδιοκτήτης του έχει φύγει από τη ζωή.

«Αυτό το σκυλάκι βρίσκεται έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου. Δυστυχώς, πέθανε ο ιδιοκτήτης του και τον περιμένει. Όποιος ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει, ας στείλει ένα μήνυμα» αναφέρει στην ανάρτηση η επιχείρηση στα Τρίκαλα.

 

Σπαραγμός στα Τρίκαλα: Σκύλος περιμένει στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του που πέθανε

 

Athensmagazine.gr:

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks