-
Αρχική > Απόψεις > 44ο River Party : Ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 2 Αυγούστου προφέροντας ένα μεγάλο μουσικό τριήμερο πρόγραμμα εναρμονισμένο σε όλα τα γούστα (φωτογραφίες )

44ο River Party : Ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 2 Αυγούστου προφέροντας ένα μεγάλο μουσικό τριήμερο πρόγραμμα εναρμονισμένο σε όλα τα γούστα (φωτογραφίες )

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

15 ημέρες έμειναν ακόμη για την πραγμάτωση του μεγαλύτερου πολιτιστικού  δρώμενου  στην Ελλάδα  που λαμβάνει χώρα στο Νεστόριο στις όχθες του Αλιάκμονα.

Το river party αποτελεί αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού. Είναι πόλος έλξης πολλών τουριστών που κατακλύζουν το Νεστόριο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η 44 χρονη διαδρομή του river party είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας που το καταξίωσε στην συνείδηση των θαυμαστών του, οι οποίοι συνεπείς με το ραντεβού τους, συναντιούνται κάθε χρόνο  αρχές Αυγούστου  στις όχθες του Αλιάκμονα για το μεγάλο αυτό γεγονός.

Για τρεις  ημέρες και νύχτες, η ελληνική πολιτιστική παράδοση και η σύγχρονη δημιουργία, ανταμώνουν με την υπέροχη φύση και τις ιστορικές μνήμες, για να προσφέρουν στους χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα συγκλονιστικές στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες, μαγευτικές αναμνήσεις.

Είναι ένας θεσμός με ιδιαίτερα εθνική και αναπτυξιακή διάσταση, με δεδομένο την περιοχή στην οποία πραγματοποιείται, το ιστορικό βουνό του Γράμμου και τις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα,  που διεκδικεί μια ξεχωριστή θέση στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

.Οι εκδηλώσεις   αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, καθώς  θα αφορούν πολλά γούστα,   πέρα όμως από αυτό,  ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρευρεθούν άνθρωποι κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το River Party, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής, υπερασπίζεται τον τίτλο του για ακόμα μία χρονιά με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ονόματα που περιοδεύουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και πλήθος παράλληλων δραστηριοτήτων!

Στη κεντρική σκηνή του 44 ουRiver Party, δίπλα ακριβώς από το ποτάμι και μέσα στο μαγευτικό τοπίο και την πυκνώδη, βλάστηση οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται για ακόμα μία χρονιά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  μια μεγάλη μουσική γκάμα !

Τη μοναδική εμπειρία του River Party συμπληρώνουν οι οργανωμένες εγκαταστάσεις κατασκήνωσης, εστιατορίων, μπαρ και πρώτων βοηθειών.

Ανοιχτό κάλεσμα  απευθύνουν  απο το kastoia 365 . οι  διοργανωτής του 44oυ River Party,

    ” το River Party έχει να δείξει πολλά και έχει να προσφέρει πολλά. Πλαισιώνεται από πάρα πολλά μουσικά σχήματα και έχει βελτιώσει τις υποδομές και τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα για την άνετη διαμονή των επισκεπτών».

    

Top
Enable Notifications OK No thanks