-
Αρχική > Τοπικά νέα > Η Μαρία Αντωνίου για την επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του Α’ΓΕΣ(Φωτογραφίες )

Η Μαρία Αντωνίου για την επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του Α’ΓΕΣ(Φωτογραφίες )

υποδεχθήκαμε στην Καστοριά τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και καλό φίλο Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον εκ Καστοριάς ορμώμενο αρχηγό Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, το Διοικητή του Γ’ Σώματος Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη και το Διοικητή της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Κοσμά Καλμανίδη.

Συνόδευσα τον Υφυπουργό και τον Αρχηγό Γ.Ε.Σ. κατά τις επισκέψεις τους:

Στη έδρα του 15ου Συντάγματος Πεζικού «XVΜΠ» στην Καστοριά, όπου είχαν συνάντηση με το Διοικητή Συνταγματάρχη Θωμά Γεωργιάδη, καθώς και στο Ελληνικό Στρατιωτικό Φυλάκιο Γράμμου στην ελληνοαλβανική μεθόριο.

Στη Μητρόπολη Καστοριάς, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο.

Στην Αντιπεριφέρεια και στο Δημαρχείο Καστοριάς, όπου είχαν συναντήσεις με τις Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Παναγίας Γράμμουστας στο χωριό Γράμμος και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ομορφοκκλησιά.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη αποδεικνύουν το έμπρακτο και ουσιαστικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας για όλα τα καίρια ζητήματα αρμοδιότητάς τους, που απασχολούν μια παραμεθόρια και ακριτική περιοχή όπως η Καστοριά μας. Ως βουλευτής Καστοριάς, θα συνεχίσω να αναδεικνύω όλα τα θέματα στρατιωτικού ενδιαφέροντος και ασφάλειας του τόπου μου, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τον ιδιαίτερο ρόλο του θεματοφύλακα των συνόρων της χώρας μας.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks