-
Αρχική > Διεθνή > Microsoft: Παγκόσμια κατάρρευση στα πληροφοριακά της συστήματα – Προβλήματα σε τράπεζες & αεροπορικές

Microsoft: Παγκόσμια κατάρρευση στα πληροφοριακά της συστήματα – Προβλήματα σε τράπεζες & αεροπορικές

Μαζική τεχνική βλάβη αντιμετώπισε το πρωί της Παρασκευής η εταιρεία Microsoft, με αποτέλεσμα να έχουν παραλύσει, σε παγκόσμιο επίπεδο, τα πληροφοριακά συστήματα σε τηλεπικοινωνίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, τράπεζες και αεροδρόμια.

Επιχειρήσεις όπως αεροπορικές εταιρείες, σιδηρόδρομοι, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, τράπεζες, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, νοσοκομεία και σουπερμάρκετ σε ολόκληρο τον κόσμο τέθηκαν εκτός λειτουργίας μετά την εμφάνιση μαζικού τεχνικού προβλήματος στα ψηφιακά συστήματα της εταιρείας Microsoft, που έχει επηρεάσει τα λειτουργικά συστήματα των Windows σε όλο τον κόσμο.

Αεροδρόμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία έχουν παραλύσει λόγω της μαζικής τεχνικής βλάβης, με πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές από επιβάτες.

Στη Γερμανία, τουλάχιστον σε δύο νοσοκομεία τα πληροφοριακά συστήματα έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, χωρίς να επηρεάζεται η παροχή φροντίδας στους ασθενείς. Ακόμη και τα κεντρικά γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Παρίσι αντιμετωπίζουν προβλήματα, μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων εξαιτίας της μαζικής ψηφιακής κατάρρευσης.

https://www.megatv.com/

Top
Enable Notifications OK No thanks