-
Αρχική > Ελλάδα > Γ@μ@μενη ελληνική κοινωνία: Τραβούσαν βίντεο τον ξυλοδαρμό του 64χρονου και κανείς δεν έκανε προσπάθεια να τον σώσει

Γ@μ@μενη ελληνική κοινωνία: Τραβούσαν βίντεο τον ξυλοδαρμό του 64χρονου και κανείς δεν έκανε προσπάθεια να τον σώσει

Το πρωί, το MEGA αποκάλυψε μια συγκλονιστική είδηση σχετικά με τη δολοφονία ενός 64χρονου στην Κυνουρία της Τρίπολης. Ένας 41χρονος τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με τις αναφορές, ενώ ο 41χρονος ξυλοκοπούσε τον άτυχο άνδρα, οι παρευρισκόμενοι αντί να παρέμβουν για να σταματήσουν τον φονιά του 64χρονου, τραβούσαν βίντεο!

Από τι πέθανε ο Manolo; Θλίψη στα social media

Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν, εκτός από τον 41χρονο, ο 64χρονος Ν.Μ. δέχθηκε επίθεση και από ένα ακόμη άτομο. Αναφέρεται επίσης ότι τον χτυπούσαν ακόμη κι όταν είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης, συγκεκριμένα μιας βάφτισης στην οποία ήταν καλεσμένος ο 64χρονος. Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στο ζευγάρι καθώς εκείνο αποχωρούσε από την πλατεία του Αγίου Πέτρου μετά τη βάφτιση. Ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 64χρονος να χάσει τη ζωή του.

Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Η τοπική κοινωνία του Αγίου Πέτρου είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του συνάνθρωπου τους, ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος και αγαπητός στην περιοχή.

Ωστόσο, οι αστυνομικές έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη για το τι συνέβη και οδήγησε στη δολοφονία του 64χρονου.

Athensmagazine.gr:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks