-
Αρχική > Διεθνή > Τροχαίο σοκ στην Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το ΙΧ τους έπεσε από γέφυρα – Συγκλονίζει το βίντεο

Τροχαίο σοκ στην Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το ΙΧ τους έπεσε από γέφυρα – Συγκλονίζει το βίντεο

Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή ο 37χρονος πατέρας, η 35χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους ηλικίας 16 και 13 ετώνΤροχαίο σοκ στην Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το ΙΧ τους έπεσε από γέφυρα - Συγκλονίζει το βίντεο

×

Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τη στιγμή του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που οδήγησε στον θάνατο τετραμελούς οικογένειας στην Τουρκία, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γέφυρα.

Στο τροχαίο που συνέβη την περασμένη Κυριακή, tragically έχασαν τη ζωή τους ο 37χρονος Βεϊσέλ Αϊντογκμούς, η 35χρονη σύζυγός τουΕμινέ, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ο 16χρονος Μπατουχάν και ο 13χρονος Μετέ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια κατευθυνόταν προς ένα πικ νικ.

Το δυστύχημα συνέβη σε μια γέφυρα στα Άδανα, όταν ο 37χρονος επιχείρησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο όχημα, χωρίς να αντιληφθεί ότι την ίδια στιγμή προσπαθούσε να κάνει το ίδιο και άλλο ένα αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αυτοκίνητο που μετέφερε την τετραμελή οικογένεια άρχισε να κινείται σε ζιγκ-ζαγκ πριν τελικά βυθιστεί στο νερό.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι σοροί της Εμινέ, του Βεϊσέλ και της Μετέ εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο νερό τέσσερις ώρες μετά την πτώση του οχήματος.

Η σορός του Μπατουχάν ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα εκτός αυτοκινήτου καθώπς φέρεται να βγήκε από το όχημα αλλά πνίγηκε καθώς δεν γνώριζε κολύμπι.

 

Τροχαίο σοκ στην Τουρκία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν το ΙΧ τους έπεσε από γέφυρα - Συγκλονίζει το βίντεο

Athensmagazine.gr:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks