-
Αρχική > Πολιτισμός > Ανοίγει τις πύλες του στις 2 Αυγούστου το 44Ο  RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς – Θεοδώρα Κωτσοπουλου (φωτογραφίες ) 

Ανοίγει τις πύλες του στις 2 Αυγούστου το 44Ο  RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς – Θεοδώρα Κωτσοπουλου (φωτογραφίες ) 

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε οκτω ημέρες ανοίγει τις πύλες του το 44 ο River Party, στο Νεστόριο Καστοριάς, όπου ολοκληρώνονται όλες οι προετοιμασίες για να υποδεχθούν τις χιλιάδες κόσμου που θα πλαισιώσουν και τη φετινή διοργάνωση. Πολλές μεγάλες συναυλίες, μουσικά σχήματα, μεγάλοι καλλιτέχνες, καθώς και άλλες δραστηριότητες, αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες που και φέτος θα επιλέξουν την πανέμορφη τοποθεσία, στις παρυφές του Γράμμου για να διασκεδάσουν για ένα  3ήμερο, δίπλα στο ποτάμι.

Το River Party το μεγαλύτερο και ιστορικότερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, κλείνει φέτος τα44 του χρόνια και ανοίγει τις «πόρτες» του στο κοινό, σηματοδοτώντας τα φεστιβαλικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Το River Party οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο χώρο που το φιλοξενεί. Δίπλα στο ποτάμι ανάμεσα στην πυκνώδη βλάστηση οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στις δύο σκηνές του Φεστιβάλ, να πάρουν μέρος στα extreme games, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να κατασκηνώνουν στον οργανωμένο χώρο μέσα στο δάσος.

Ανοιχτή πρόσκληση

Ανοιχτό κάλεσμα   απευθύνει ο διοργανωτής του φεστιβάλ Κώστας Μυλωνάς  ΕΝ  όψει των εκδηλώσεων,  υποσχόμενος  σε κατασκηνωτές και επισκέπτες οτι το 44ο river party θα είναι  το μεγαλύτερο και πιο άρτια οργανωμένο perty  του φετινού καλοκαιριού. «Και φέτος,, το River Party έχει να δείξει πολλά και έχει να προσφέρει πολλά. Πλαισιώνεται από πάρα πολλά μουσικά σχήματα  καθώς  επίσης και βελτιωμένες  υποδομές και  υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα για την άνετη διαμονή των επισκεπτών»

Top
Enable Notifications OK No thanks