-
Αρχική > Ελλάδα > Γιατί έκλεισε ο εμβληματικός Τερκενλής στη Θεσσαλονίκη; Η ανακοίνωση της εταιρείας – Σοκαρισμένη η πόλη

Γιατί έκλεισε ο εμβληματικός Τερκενλής στη Θεσσαλονίκη; Η ανακοίνωση της εταιρείας – Σοκαρισμένη η πόλη

Χάνουν το «προσκύνημα» τους οι Θεσσαλονικείς.

Μία αλυσίδα ζαχαροπλαστείων «προσκύνημα» για τους λάτρεις του «τρίγωνου» και του γλασαρισμένου τσουρεκιού, ο Τερκενλής, έχασε μεγάλο κατάστημά της στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση πάρθηκε από την εταιρεία λόγω του μη βιώσιμου κόστους λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, το οποίο θα μεταφερθεί σε νέο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Ο ανακοίνωση της Τερκενλής

Με την παρούσα ανακοίνωση, η εταιρία Τερκενλής προς διευκρίνηση και ενημέρωση του κοινού, κάνει σαφές πως το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως και Αγ. Σοφίας δεν αποτελεί το κεντρικό της κατάστημα και η διακοπή λειτουργίας του δεν επηρεάζει τη συνολική λειτουργία της εταιρίας. Η οποία παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η απόφαση αυτή προέκυψε αφενός λόγω της ολοκλήρωσης του συμβατικού χρόνου μίσθωσης του χώρου και αφετέρου λόγω του ότι είχε καταστεί ασύμφορη η λειτουργία του (υψηλά ενοίκια, κόστος ενέργειας, γενικά έξοδα).

Επιπλέον να επισημάνουμε ότι όλο το προσωπικό του καταστήματος έχει απορροφηθεί στα υπόλοιπα καταστήματα της επιχείρησης και θα στελεχώσει τον νέο χώρο που ήδη έχει μισθωθεί στο κέντρο της πόλης για την μεταφορά του εν λόγω καταστήματος.

Athensmagazine.gr:

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks